Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж43715/2014/3/1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Ukrainian food journal .- Kyiv Ukrainian Food Journal- Title/Титул.
- Content/Зміст.
- Арич М., Гнатенко О. Фінансово-економічні результати діяльності підприємств молочної промисловості України. - C. 9-18.
- Бондар Н. Обґрунтування рівня тарифів на проїзд платною автомобільною дорогою для перевізників харчових продуктів. - C. 19-25.
- Говорушко Т., Ситник І., Розвага Л. Особливості походження грошей та їх еволюційний розвиток. - C. 26-32.
- Позднякова Е. Применение механизма риск-менеджмента на мясоперерабатывающих предприятях. - C. 32-44.
- Горлова Т. Оптимізація структури рухомого складу автотранспортного цеху харчового підприємства. - C. 45-52 .
- Дементьєв С. Теоретичні аспекти функціонування організаційно-економічного механізму в овочівництві. - C. 53-63.
- Гуць В., Ємцев В. Прогнозування впливу трансформації цукробурякового підкомплексу на ефективність його діяльності. - C. 64-77.
- Ставська Ю., Сотніченко М. Дослідження агропромислового комплексу України та його подальші перспективи. - C. 78-85.
- Jaremen D. The profile of the two main social tourism segments in Poland. - C. 86-95 .
- Драганова Г. Инновации как предварительное условие развития малых и средних предприятий в Болгарии. - C. 96-104.
- Бусленко Б., Новойтенко І. Управління прибутковістю підприємства. - C. 105-113.
- Відоменко О., Кривобок П. Оцінка взаємодії економіки і оточуючого середовища на основі балансового методу. - C. 114-122.
- Василенко Т., Василенко С., Сиднева Ж., Шутюк В. Наилучшие доступные технологии – методологическая основа инновационной энергоэффективности сахарного производства. - C. 122-132.
- Анотації. - C. 134-151.
- Іструкції для авторів. - C. 152-156.
| 2014 | Vol. 3 | Issue 1
|
|
|
|