Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж43715/2013/2/3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Ukrainian food journal
.- Kyiv
Ukrainian Food Journal

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Сторінка головного редактора.
  4. Food Technologies / Харчові технології

  5. Chochkov R., Chonova V., Valova S., Karadzhov G. Rheological properties of fermented beverage from barley flour. - C. 321-327.
  6. Popovici C. Soxhlet extraction and characterisation of natural compounds from walnut (Juglans regia L.) by-products. - C. 328-336.
  7. Гапонюк І. Вплив параметрів довкілля на сушіння зерна. - C. 337-346.
  8. Дробот В., Грищенко А. Зміни показників якості безглютенового хліба при зберіганні. - C. 347-353.
  9. Мельник О., Довгун І. Властивості модифікованого крохмалю. - C. 354-359.
  10. Соловьёва Е., Батракова Т., Губеня О. Разработка технологии хлебных изделий обогащенных йодосодержащими препаратами. - C. 360-365.
  11. Biotechnology, microbiology / Біотехнологія, мікробіологія

  12. Грегірчак Н., Лупина Т., Мордич Т. Ефективність дії комбінованих дезінфектантів. - C. 366-373.
  13. Лич І., Волошина І., Пекло А. Ліпосоми як засоби адресної доставки лікарських засобів. - C. 374-383.
  14. Мордич Т. Дослідження дії комбінованого дезінфікуючого препарату в умовах наближених до практичного застосування. - C. 384-392.
  15. Processes and equipment of food productions / Процеси та обладнання харчових виробництв

  16. Люлька Д., Пушанко М. Моделювання процесу стискання сокостружкової суміші в дифузійних апаратах. - C. 393-403.
  17. Шутюк В. Вплив способів та режимів сушіння на зміну мікроструктури рослинної сировини. - C. 404-411.
  18. Харченко Є., Дмитрук Є., Шаран А. Аеродинамічний опір нетканих фільтрувальних матеріалів. - C. 412-420.
  19. Life Safety / Безпека життєдіяльності

  20. Володченкова Н., Хіврич О., Левченко О. Аналіз вибухонебезпечних ситуацій на підприємствах харчової промисловості. - C. 421-428.
  21. Economics and Management / Економіка та управління

  22. Протасова Л., Щехорський А. Ефективність діяльності в системі стратегічних показників молокопереробних підприємств. - C. 429-436.
  23. Сергеєва Г., Зінченко Т. Застосування функцій для математичного моделювання перехідних процесів. - C. 437-445.
  24. Коваль Б., П’янкова О. Реалізація експортного потенціалу національних аграрних підприємств. - C. 446-453.
  25. Анотації. - C. 454-474.
  26. Інструкції для авторів. - C. 475-479.
2013
Vol. 2
Issue 3
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського