Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж29432/2022/31-32<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Харчова промисловість
: наук. журн..- Київ
Harčova promislovìstʹ

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Розділ 1. Технології, сировина та матеріали

      Сировина та матеріали

  4. Вашека О. М., Петруша О. О., Арсеньєва Л. Ю. Ідентифікація рослинних жирів у вершковому маслі методами комп’ютерної колорометрії та диференціальної скануючої калориметрії. - C. 7-14.
  5. Михалевич А. П., Поліщук Г. Є., Осьмак Т. Г., Сапіга В. Я. Комплексна органолептична оцінка морозива з β-глюканом вівса. - C. 15-26.
  6. Давидович О. Я. Використання антиоксидантного потенціалу квітів волошки синьої для харчових продуктів. - C. 27-34.
  7. Іщенко В. М., Квітковська Н. П., Костенко Є. Є., Кочубей-Литвиненко О. В., Іщенко М. В. Сучасні методи визначення фальсифікації молока. - C. 35-42.
    • Технології: дослідження, застосування та впровадження

  8. Іващенко О. М., Поліщук Г. Є. Вивчення функціонально-технологічних властивостей крохмальної патоки у складі йогурту. - C. 43-53.
  9. Сидор В. М., Усатюк С. І., Тищенко О. М., Божко А. Ю. Удосконалення аналізу небезпечних факторів при виробництві сиру зернистого у вершках. - C. 54-62.
  10. Грицайова А. О., Гораш О. А., Кохан О. О., Камбулова Ю. В. Розробка технології органічного зефіру на основі рослинного піноутворювача. - C. 63-73.
  11. Розділ 2. Процеси та обладнання

      Процеси харчових виробництв

  12. Масліков М. О., Масліков М. М., Бойко В. О., Самійленко С. М. Інтенсифікація охолодження соняшникової крупки на олієекстракційних заводах. - C. 74-83.
  13. Булій Ю. В., Мукоїд Р. М., Ольшаковський І. М., Михайлов І. М., Іванчук В. І., Іванчук В. В. Інноваційна технологія комплексної переробки зернової післяспиртової барди. - C. 84-92.
    • Пакування: розробки, дослідження, переробка

  14. Кулик Н. В., Аліпатова М. Р. Фізико-механічні властивості стретч-плівок з використанням вторинної сировини. - C. 93-101.
    • Обладнання та устаткування

  15. Гапонюк І. І. Особливості технології та теплоаеродинаміки апаратів сушіння зерна американського виробництва. - C. 102-113.
2022
№ 31-32
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського