Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж29432/2021/30<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Харчова промисловість
: наук. журн..- Київ
Harčova promislovìstʹ

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Розділ 1. Технологія

      Сировина та матеріали

  4. Ющенко Н. М., Савіцька А. О., Чернова В. Д., Новіков В. В., Плюта В. В. Розробка рецептур та визначення показників якості аюрведичних желейних виробів на основі плодово- ягідної сировини з прянощами. - C. 7-17.
  5. Дорожинська О. С., Кохан О. О. Зміна якості неглазурованих цукерок кристалічної структури на основі комбінації цукрів лактози та фруктози протягом їх зберігання. - C. 18-28.
    • Технології: дослідження, застосування та впровадження

  6. Масліков М. О., Масліков М. М., Петренко В. П., Бойко В. О. Визначення впливу відбору соку у дифузійних апаратах на прибутковість бурякоцукрового виробництва. - C. 29-40.
  7. Демидова А. О., Шеманська Є. І. Одоруючі речовини рослинних олій і методи їх вилучення. - C. 41-49.
  8. Бублієнко Н. О., Семенова О. І. Біологічна утилізація бурякового жому з використанням метанової ферментації. - C. 50-57.
  9. Камбулова Ю. В., Кохан О. О., Олексієнко Н. В., Ворочек Д. В., Щирська О. С. Удосконалення технології органічної фруктової пастили функціонального спрямування. - C. 58-65.
  10. Авраменко А. Д., Грабовська О. В. Використання резистентного крохмалю у технології кексів функціонального призначення. - C. 66-77.
  11. Белінська К. О., Фалендиш Н. О. Безпека і мікробіологічна чистота сухого кобилячого та овечого молока для виробництва дитячого харчування. - C. 78-86.
  12. Розділ 2. Процеси та обладнання

      Процеси харчових виробництв

  13. Гапонюк І. І. Виробничі дослідження камерних апаратів сушіння зерна, виготовлених у США. - C. 87-95.
  14. Туфекчі В. І., Вересоцький Ю. І. Дослідження верхнього жалюзійного розподілення теплоносія та визначення ефективних параметрів сушіння в комплексах розпилювального типу. - C. 96-109.
    • Пакування: розробка, дослідження, переробка

  15. Кривопляс-Володіна Л. О., Деренівська А. В., Масло М. А., Володін О. С. Оптимізація робочих режимів позиційного пневмоприводу пакувальної машини. - C. 110-120.
  16. Харкевич А. О., Якимчук М. В., Якимчук Т. С., Якимчук В. M. Створення та дослідження мехатронного модуля для визначення матеріалу пластикових пляшок у лініях вторинної переробки. - C. 121-127.
2021
№ 30
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського