Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж29432/2016/19<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Харчова промисловість
: наук. журн..- Київ
Harčova promislovìstʹ

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Лич І. В, Бородіна О. О. Біологічна роль абзимів в організмі людини. - C. 5-9.
  4. Кравченко М. Ф., Ярошенко Н. Ю. Підвищення харчової цінності пряників за рахунок внесення добавок з рослинної сировини. - C. 10-14.
  5. Пенкіна Н. М., Татар Л. В., Нєміріч О. В. Визначення антиоксидантної активності екстрактів із використанням хмелю, хвої сосни та ялівцю. - C. 15-18.
  6. Башта А. О., Мандзіроха Г. Я. Отримання халви оздоровчого призначення. - C. 19-24.
  7. Сімахіна Г. О., Халапсіна С. В. Біокомплекс дикорослої сировини як компонент функціональних продуктів для спецконтингентів. - C. 25-30.
  8. Сімахіна Г. О., Федоренко Т. І. Нові композиції на основі харчової клітковини дезінтоксикаційної та адаптогенної дії. - C. 31-35.
  9. Пасічний В. М., Полумбрик М. О., Полумбрик М. М. "Білкозин" – альтернативний інгредієнт в композиційних сумішах. - C. 36-39.
  10. Д’яконова А. К., Степанова В. С. Порівняльний аналіз біологічної цінності та здатності насіння чіа і льону до вологоутримання. - C. 40-45.
  11. Тогачинська О. В., Салавор О. М., Ященко О.В. Влив фузаріозних хвороб на розвиток зернових та дослідження їх біохімічних показників. - C. 46-50.
  12. Куник О. М., Семешко О. Я., Сарібєкова Ю.Г. Іч-спектроскопічне дослідження якісного складу вовняного жиру. - C. 51-56.
  13. Радзієвська І. Г., Леник С. О., Максимкін П. В. Визначення ступеня окиснення пальмової олії спектроскопічним методом. - C. 57-61.
  14. Кирпіченкова О. М., Оболкіна В. І. Розроблення технології здобного печива з поліпшеними споживчими властивостями. - C. 62-65.
  15. Гуменюк О. Л., Ксенюк М. П., Зінченко Ю. С., Деркач Т.Л. Доцільність використання плодів горобини для попередження пліснявіння хліб. - C. 66-72 .
  16. Оболкіна В. І., Скрипко А. П., Кияниця С. Г. Науковий підхід до створення технології здобного печива оздоровчого призначення з використанням борошна солоду вівса. - C. 73-78 .
  17. Роман Т. О., Іванченко М. Г., Коломієць Д. П., Мазуренко О. Г., Долгоненко І. В., Соя Г. Р., Сидоренко О. Г., Воробйов Л. Й. Харчова цінність та результати визначення енергетичної цінності гриба шампіньйона. - C. 79-86.
  18. Симоненко Ю. М., Ватренко О. В., Лучку І. М. Динаміка зміни концентрації діоксиду вуглецю в ємності при виноградному бродінні. - C. 87-91.
  19. Соколенко А. І., Васильківський К. В., Костюк В. С. Про можливості рекуперації кінетичної енергії в машинах і механізмах. - C. 92-99.
  20. Кривопляс-Володіна Л. О., Токарчук С. В., Валіулін Г. Р. Оптимізація компоновки пакувальних технологічних ліній. - C. 100-104.
  21. Горчакова О. М., Деренівська А. В., Якимчук М. В., Беспалько А. П. Методологія проектування пакувальних машин на основі мехатронних модулів. - C. 105-112.
  22. Кишенько В. Д., Гончаренко Б. М., Лобок О. П. Сценарний підхід до розроблення автоматизованої системи керування виробництвом хліба. - C. 113-118.
  23. Школьна О. В., Ладанюк А. П., Кишенько В. Д. Мережеві моделі в задачах автоматизованого керування випарною станцією цукрового заводу. - C. 119-124.
  24. Іващук В. В., Ладанюк А. П. Адаптивна оптимізація для задачі мінімізації витрат багатоасортиментного виробництва. - C. 125-129.
  25. Самойленко Ю. О., Трегуб В. Г. Реалізація оптимальної системи керування апаратом для вирощування дріжджів. - C. 130-135.
  26. Жужукіна Н. І. Сучасний стан сировинної бази плодоовочеконсервних підприємств. - C. 136-140.
2016
№ 19
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського