![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж29210:ІДНРС/2021/2<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Вісник Національного технічного університету "ХПІ" : зб. наук. пр..- Харків. Серія, Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів Vestnik Nacionalʹnogo tehničeskogo universiteta "HPI". Innovacionnye issledovaniâ v naučnyh rabotah studentov- Титул.
- Зміст.
Інноваційні технології й наукові розробки
- Морозюк Л. І., Костенко Є. В. Аналіз роботи теплового насосу в системі низькотемпературної ректифікації суміші пропан-бутан. - C. 3-8.
- Лісачук Г. В., Кривобок Р. В., Захаров А. В., Майстат М. С., Волощук В. В., Сарай В. В. Технологія виготовлення радіопоглинаючої кераміки. - C. 9-14.
- Білогубкіна К. В., Федоренко О. Ю, Кривобок Р. В., Захаров А. В. Розробка технологічних параметрів формування обтічників методом шлікерного лиття. - C. 15-21.
Моделювання як інструмент інноваційного розвитку
- Кравченко О. С. Загальна технологія шифрування та вбудовування даних в растрові зображення, що є стійким до стиснення JPEG. - C. 22-28.
- Пріщенко O. П., Черемська Н. В., Черногор T. T. Побудова математичних моделей за допомогою методів кореляційного і регресійного аналізу. - C. 29-36.
- Ольховська В. О. Технологія інформаційних комп’ютерних систем в прикладах і задачах. - C. 37-43.
Енерго- та ресурсозбереження як задачі та технології інновацій
- Kondratiuk N. V., Savchenko А. М., Cherniavska А. Yu., Sytnyk К. І. Development of technology and the potential of drinks with "ANTI-AGE" effect. - C. 44-49.
- Сабадош Г. О. Визначення методології формування фахових навичок у застосуванні інноваційних технологій у майбутніх технологів ресторанного бізнесу. - C. 50-55.
- Бухкало С. І., Земелько М. Л., Іглін С. П. Дослідження впливу складових рецептури шоколадних глазурей на їх реологічні характеристики. - C. 56-62.
Інноваційні наукові дослідження різного призначення
- Bukhkalo S. I., Ageicheva А. О., Derkunska Z. H., Pshychkina N., Vypovska A. Y. Startup projects machine translation strategy in examples and problems. - C. 63-71.
- Зіпунніков М. М., Бухкало С. І. Дослідження загальної технології водню за оптимальними параметрами як складова комплексного розвитку ассоціацій EFCE та CFE-UA. - C. 72-82.
- Зeзeкaлo I. Г., Бухкало С. І., Iваницька I. O., Aгейчевa O. O. Приклади визначення взаємозв’язків та аналізу падіння видобутку та роботи свердловини. - C. 83-89.
| 2021 | | № 2
![](/img/pdf.jpg) |
|
|
|