Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж25522/2022/3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Товари і ринки
: міжнар. наук.-практ. журн..- Київ
Tovary i rynky

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Ринкові дослідження

  4. Штундер І., Хрустальова В. Ринки освітніх послуг та праці в Україні. - C. 4-18.
  5. Логістика та управління ланцюгами поставок

  6. Кавун-Мошковська О., Котова М., Нечипорук А. Маркетплейси в Україні: 2022 рік. - C. 19-36.
  7. Лучникова Т. Міжнародні вантажні перевезення територією України в умовах війни. - C. 37-46.
  8. Цифрові технології

  9. Білявська Ю., Шестак Я. Кібербезпека та кібергігієна: нова ера цифрових технологій. - C. 47-59.
  10. Управління якістю та безпечністю

  11. Жалдак М., Мокроусова О., Мережко Н. Факторний аналіз якості та безпечності шкіряних матеріалів. - C. 60-74.
  12. Удосконалення властивостей товарів

  13. Вовк Ю., Індутний В. Морфометричні характеристики історичної холодної зброї. - C. 75-86.
  14. Дослідження якості харчових продуктів

  15. Гніцевич В., Чехова Н. Харчова та біологічна цінність м’ясних посічених виробів із наповнювачем з печериць і насіння гарбуза. - C. 87-98.
  16. Карпутіна М., Харгелія Д., Вітряк О. Безпечність і якість напоїв на основі сорго. - C. 99-107.
  17. Новітні технології харчових продуктів

  18. Юдіна Т., Серенко А. Технологія низьколактозних молочних сумішей для йогуртів. - C. 108-116.
  19. Захист прав споживачів

  20. Чорна Т., Сагайдак І. Інгредієнти тютюнових виробів: інформування споживачів. - C. 117-134.
2022
№ 3
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського