Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж25522/2018/3<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Товари і ринки : міжнар. наук.-практ. журн..- Київ Tovary i rynky- Титул.
- Зміст.
- Антюшко Д., Павлюченко Ю., Вежлівцева С. Безпечність харчових продуктів: новації стандарту ISO 22000:2018. - C. 5–14.
- Бабій О., Римаренко К., Сидоров М. Моніторинг додержання антитютюнового законодавства в закладах ресторанного господарства. - C. 14–22.
- Шаповал С. Вимірювальний комплекс для діагностики реологічних і теплофізичних властивостей харчових продуктів. - C. 23–36.
- Михайлова Г., Платонова І., Бричка С. Біостійкість текстильних наповнювачів для постільних виробів. - C. 37–49.
- Притульська Н., Мотузка Ю. Порівняльні тестування продуктів для ентерального харчування. - C. 50–56.
- Сидоренко О., Боліла Н., Дончевська Р. Споживні властивості акули катран (Squalus acanthias). - C. 57–65.
- Федорова Д. Технологічні аспекти корекції запаху сухих риборослинних напівфабрикатів. - C. 66–77.
- Кравченко М., Рибчук Л. Структурно-механічні властивості цукрових паст. - C. 77–90.
- Вітряк О., Ткаченко Л., Прибильський В. Технологія ферментованих напоїв на основі Medusomyces gisevii V з пряно-ароматичною сировиною. - C. 90–99.
- Криворучко М. Пружно-в’язкісні характеристики тістових композицій з кокосовою клітковиною. - C. 99–108.
| 2018 | | № 3 (27)
|
|
|
|