Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж25522/2016/2<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Товари і ринки : міжнар. наук.-практ. журн..- Київ Tovary i rynky- Титул.
- Зміст.
- Інформація про 20 симпозіум міжнародного товариства товарознавців і технологів IGWT. - C. 5–8.
- Ткаченко Т., Гладкий О. Міський і сільський туризм: формування і розвиток. - C. 9–20.
- Власенко І., Власенко В., Лояніч Г. Стан виробництва і споживання м’яса в Україні. - C. 21–31.
- Демченко В. Експортно-імпортний потенціал зольних мікросфер в Україні. - C. 31–38.
- Stoikova T. Problems and opportunities for safety and quality of goods. - C. 39–44.
- Кордзая Н., Єгоров Б. Державне регулювання продовольчої безпеки. - C. 45–56.
- Шаповал С. Дослідження структурно-механічних властивостей пружно-в’язких тіл методом осьової деформації. - C. 57–65.
- Осауленко К. Кремнійорганічні покриття для захисту паперу. - C. 66–72.
- Мережко Н., Золотарьова О. Фізико-технічні властивості просочених кремнійорганічними сполуками пористих нерудних матеріалів. - C. 73–82.
- Притульська Н., Антюшко Д. Критерії розробки харчових продуктів геродієтичного призначення. - C. 83–92.
- Белінська С., Левицька С. Біологічна цінність білка капусти броколі. - C. 92–99.
- Сичевський М., Жукова Я., Вакуленко М. Тест-система для ідентифікації сої лінії GTS 40-3-2. - C. 99–108.
- Лебська Т., Очколяс О. Профіль флейвору вершкового масла з морськими водоростями. - C. 109–116.
- Апач М., Сидоренко О., Буркацька Г. Морфометричні показники ідентифікації Rapana venosa. - C. 117–129.
- Боліла Н. Біологічна цінність білка акули катран. - C. 130–137.
- Кравченко М., Ткаченко Л., Михайлик В. Технологія пісочного печива зі шротами олійних культур. - C. 138–147.
- Гніцевич В., Юдіна Т., Дейниченко Л. Технологія та біологічна цінність молочно-білкових копреципітатів. - C. 148–157.
- Федорова Д., Романенко Р. Кінетика процесу сушіння та якість рибних напівфабрикатів. - C. 158–177.
- Криворучко М., Форостяна Н. Реологічні властивості пшеничного тіста з кокосовою клітковиною. - C. 177–184.
- Відомості про авторів.
| 2016 | | № 2 (22)
|
|
|
|