Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж25522/2016/1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Товари і ринки
: міжнар. наук.-практ. журн..- Київ
Tovary i rynky

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Ільченко Н. Глобалізаційні процеси та тенденції розвитку оптової торгівлі. - C. 5–15.
  4. Ромат Є. Система бренд-маркетингових комунікацій. - C. 16–25.
  5. Fayvishenko D. The concept of brand positioning. - C. 25–31.
  6. Галько С., Осієвська В. Класифікація товарів як інструмент транспарентності міжнародної торгівлі. - C. 32–47.
  7. Власенко І., Власенко Ів., Клименко В. Ринок молока у Вінницькій області: тенденції розвитку. - C. 48–58.
  8. Притульська Н., Мотузка Ю. Захист прав споживачів харчових продуктів для спеціальних медичних цілей. - C. 59–70.
  9. Антюшко Д. Імплементація положень стандарту ISO 9001:2015 для вдосконалення систем управління якістю. - C. 71–79.
  10. Yazami R., Goncharova I. Li-batteries: electrochemical intercalation of fluorocomplex anions into carbon nanotubes. - C. 80–85.
  11. Коломієць Т., Черняк Л. Методологічні засади визначення ринкової вартості товарів при товарознавчій експертизі. - C. 86–96.
  12. Михайлова Г., Форостяна Н. Теплозахисні властивості ковдр із об’ємними наповнювачами. - C. 96–105.
  13. Орлова Н., Белінська С., Камєнєва Н. Вологозатримувальна здатність заморожених томатів. - C. 106–113.
  14. Тележенко Л., Михайлова К. Розробка напоїв із високим фіт-фактором. - C. 114–123.
  15. Дейниченко Г., Юдічева О. Азотисті речовини біофортифікованих томатних овочів. - C. 124–130.
  16. Рудавська Г., Хахалєва І. Сенсорний аналіз відновлених напоїв із цикорію методом профілю флейвору. - C. 131–137.
  17. Радченко Л., Соколовська О., Гасанова А. Органолептична оцінка пастильних виробів зі стевією та еламіном. - C. 137–149.
  18. Очколяс О., Тищенко Л., Лебська Т. Споживні властивості вершкового масла із морськими водоростями. - C. 149–158.
  19. Сидоренко О., Апач М., Буркацька Г. Біологічна цінність білків Rapana venosa. - C. 159–168.
  20. Менчинська А. Жирнокислотний склад ліпідів паст на основі ікри прісноводних риб. - C. 169–176.
  21. Кравченко М., Романовська О. Вплив борошна "Здоров’я" на реологічні характеристики клейковини борошняних сумішей. - C. 177–184.
  22. Гніцевич В., Чехова Н. Властивості м’ясних січених мас із рослинним напівфабрикатом. - C. 184–193.
  23. Дубініна А., Ленерт С., Хоменко О. Моделювання складу арахісових паст підвищеної біологічної цінності. - C. 193–207.
  24. Сімахіна Г., Науменко Н. Використання білка зеленої маси овочевих культур у харчових технологіях. - C. 208–221.
  25. Дудла І. Гармонізація вимог до безпечності лако-фарбових матеріалів в Україні та ЄС. - C. 222–235.
  26. Chykyn N., Sevastyanova O., Pasalskiy B. The sorption of ions heavy metals by technical lignins. - C. 235–243.
  27. Сєногонова Г. Мікробіологічна безпечність батончиків висівкових. - C. 243–250.
  28. Відомості про авторів.
2016
№ 1 (21)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського