Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж25522/2013/2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Товари і ринки
: міжнар. наук.-практ. журн..- Київ
Tovary i rynky

  1. Титул, зміст.
  2. Ринкові дослідження

  3. Ніколаєва Л., Микитенко Л. Розміщення об’єкта торгівлі: проблеми правової регламентації. - C. 5-17.
  4. Предєін А. Розвиток роздрібних торговельних підприємств в Україні. - C. 18-29.
  5. П’ятницька Г., Григоренко О., Найдюк В. Інноваційний потенціал розвитку підприємств ресторанного господарства в Україні. - C. 29-43.
  6. Нікішина О. Аналіз ринку борошномельної продукції. - C. 43-57.
  7. Методологічні аспекти оцінювання якості товарів

  8. Романенко О. Метод визначення структурно-механічних властивостей рибних пресервів. - C. 58-65.
  9. Романенко Р. Експрес-метод визначення коефіцієнта тертя твердих харчових продуктів за різних температур. - C. 65-72.
  10. Ружицький І. Математична модель поведінки рідинних вантажів при транспортуванні. - C. 73-83.
  11. Дослідження якості харчових продуктів

  12. Дьяков О., Белінська С. Біологічна цінність швидкозаморожених соків із м’якоттю. - C. 84-93.
  13. Василишина О. Якість вишневих джемів, збагачених пектиновмісним плодовим пюре. - C. 93-99.
  14. Голуб Б. Протеоліз у пробіотичних напоях, ферментованих біфідобактеріями. - C. 100-107.
  15. Даниленко С. Вплив ферментного препарату на протеолітичні процеси у сиров’ялених м’ясних продуктах. - C. 107-114.
  16. Хробатенко О. Харчова цінність вуглеводно-білкового продукту для спортсменів. - C. 115-125.
  17. Пересічний М., Паламарек К. Мінеральний та вітамінний склад сирно-рослинних паст із підвищеним вмістом йоду. - C. 125-131.
  18. Удосконалення споживчих властивостей непродовольчих товарів

  19. Дубініна А., Ленерт С., Круглова О. Паропроникність комбінованого пакувального матеріалу з відновлювальної сировини. - C. 132-139.
  20. Караваєв Т., Свідерський В. Міцність плівок з водно-дисперсійних фарб, наповнених карбонатами і каолінами. - C. 139-148.
  21. Золотарьова О. Кремнійорганічні сполуки для гідрофобізації нерудних матеріалів. - C. 148-153.
  22. Крюк Т. Ідентифікація парфумерних рідинних виробів. - C. 154-161.
  23. Проблеми безпечності товарів

  24. Орлова Н., Казаченко С., Кузьменко І. Безпечність овочево-фруктових консервів. - C. 162-168.
  25. Притульська Н., Мотузка Ю., Антюшко Д. Критерії безпечності продуктів для ентерального харчування. - C. 169-176.
  26. Березовський Ю. Екологічно безпечні текстильні товари на основі лляних волокон. - C. 176-183.
  27. Новітні технології оздоровчих продуктів

  28. Свідло К. Технологія десертів геродієтичного призначення. - C. 184-189.
  29. Відомості про авторів. - C. 190-195.
2013
№ 2
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського