Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж25522/2013/2<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Товари і ринки : міжнар. наук.-практ. журн..- Київ Tovary i rynky- Титул, зміст.
Ринкові дослідження
- Ніколаєва Л., Микитенко Л. Розміщення об’єкта торгівлі: проблеми правової регламентації. - C. 5-17.
- Предєін А. Розвиток роздрібних торговельних підприємств в Україні. - C. 18-29.
- П’ятницька Г., Григоренко О., Найдюк В. Інноваційний потенціал розвитку підприємств ресторанного господарства в Україні. - C. 29-43.
- Нікішина О. Аналіз ринку борошномельної продукції. - C. 43-57.
Методологічні аспекти оцінювання якості товарів
- Романенко О. Метод визначення структурно-механічних властивостей рибних пресервів. - C. 58-65.
- Романенко Р. Експрес-метод визначення коефіцієнта тертя твердих харчових продуктів за різних температур. - C. 65-72.
- Ружицький І. Математична модель поведінки рідинних вантажів при транспортуванні. - C. 73-83.
Дослідження якості харчових продуктів
- Дьяков О., Белінська С. Біологічна цінність швидкозаморожених соків із м’якоттю. - C. 84-93.
- Василишина О. Якість вишневих джемів, збагачених пектиновмісним плодовим пюре. - C. 93-99.
- Голуб Б. Протеоліз у пробіотичних напоях, ферментованих біфідобактеріями. - C. 100-107.
- Даниленко С. Вплив ферментного препарату на протеолітичні процеси у сиров’ялених м’ясних продуктах. - C. 107-114.
- Хробатенко О. Харчова цінність вуглеводно-білкового продукту для спортсменів. - C. 115-125.
- Пересічний М., Паламарек К. Мінеральний та вітамінний склад сирно-рослинних паст із підвищеним вмістом йоду. - C. 125-131.
Удосконалення споживчих властивостей непродовольчих товарів
- Дубініна А., Ленерт С., Круглова О. Паропроникність комбінованого пакувального матеріалу з відновлювальної сировини. - C. 132-139.
- Караваєв Т., Свідерський В. Міцність плівок з водно-дисперсійних фарб, наповнених карбонатами і каолінами. - C. 139-148.
- Золотарьова О. Кремнійорганічні сполуки для гідрофобізації нерудних матеріалів. - C. 148-153.
- Крюк Т. Ідентифікація парфумерних рідинних виробів. - C. 154-161.
Проблеми безпечності товарів
- Орлова Н., Казаченко С., Кузьменко І. Безпечність овочево-фруктових консервів. - C. 162-168.
- Притульська Н., Мотузка Ю., Антюшко Д. Критерії безпечності продуктів для ентерального харчування. - C. 169-176.
- Березовський Ю. Екологічно безпечні текстильні товари на основі лляних волокон. - C. 176-183.
Новітні технології оздоровчих продуктів
- Свідло К. Технологія десертів геродієтичного призначення. - C. 184-189.
- Відомості про авторів. - C. 190-195.
| 2013 | | № 2
|
|
|
|