Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж25522/2011/2<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Товари і ринки : міжнар. наук.-практ. журн..- Київ Tovary i rynky- Титул, зміст.
Ринкові дослідження
- Мережко Н., Домніченко Р. Ринок лакофарбових матеріалів в Україні. - C. 5-12.
- Пірковіч К. Тенденції ринку ювелірних товарів у Республіці Сербія. - C. 13-18.
- Караваєв Т., Свідерський В. Перспективи ринку карбонатних наповнювачів в Україні. - C. 18-26.
- Карпук А. Розвиток зовнішньої торгівлі України деревинною продукцією. - C. 26-36.
- Коток М. Аутсорсинг логістичних функцій торговельних підприємств. - C. 36-45.
- Пічкур Т., Бандуренко Г., Засєкін Д. Стан українського ринку м’яса і м’ясопродуктів. - C. 46-53.
- Маєвська Т. Перспективи розвитку ринку рибних товарів в Україні. - C. 53-61.
- Нестеренко Н. Виробництво і споживання культивованих грибів в Україні. - C. 61-68.
Новітні технології оздоровчих продуктів
- Іванова В. Безалкогольні напої на основі фітоекстрактів. - C. 69-74.
- Чепель Н. Удосконалення технології бальзамів антиоксидантного та протимікробного спрямування. - C. 74-82.
- Черевко О., Одарченко А., Карбівнича Т. Термічно оборотний процес розморожування напівфабрикатів. - C. 82-89.
- Перцевий М., Кузнецова Т., Савгіра Ю. Мінеральний склад продукту структурованого на основі сиру кисломолочного. - C. 89-94.
Методологічні аспекти оцінювання якості товарів
- Шаповал С., Романенко Р., Форостяна Н. Визначення каламутності дисперсних систем лазерним випромінюванням. - C. 95-104.
- Індутна Т. Дослідження рентгенофлуоресцентним методом природи перлів. - C. 105-108.
- Вітаємо ювілярів. - C. 109-111.
Дослідження якості харчових продуктів
- Притульська Н., Хробатенко О., Бондаренко Є. До проблеми класифікації харчових продуктів для спортсменів. - C. 112-121.
- Голуб Б., Даниленко С. Динаміка біфідофлори в синбіотичних молочних напоях при зберіганні. - C. 121-126.
- Рудавська Г., Жукевич О. Споживні властивості сметанно-рослинних соусів. - C. 126-134.
- Колтунов В., Булах М. Різноякісність плодів гарбуза. - C. 135-143.
- Орлова Н., Белінська С., Камєнєва Н. Реологічні властивості заморожених напівфабрикатів із томатних овочів. - C. 144-149.
- Коваль О., Фролова Н., Силка І. Прогнозування строку придатності ароматизаторів із ефіроолійної сировини. - C. 149-155.
Формування харчових раціонів населення
- Собко А. Раціони харчування туристських груп школярів 11–14 років. - C. 156-162.
Удосконалення споживчих властивостей непродовольчих товарів
- Осика В., Мостика К. Моделювання фізико-механічних показників паперових пакувальних матеріалів. - C. 163-169.
- Щербініна І. Проблеми класифікації корсетних виробів. - C. 169-173.
- Аннєнкова Н. Удосконалення рецептури бальзамів-ополіскувачів для волосся. - C. 173-180.
- Шлапак О., Хохлова І. Зносостійкість панчішно-шкарпеткових виробів із луб’яних волокон. - C. 181-185.
- Михайлов С., Михайлов В. Оцінка вибілювальної здатності мийних засобів для дитячого одягу. - C. 185-192.
- Відомості про авторів. - C. 193-194.
| 2011 | | № 2 (12)
|
|
|
|