Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж25522/2011/1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Товари і ринки : міжнар. наук.-практ. журн..- Київ Tovary i rynky- Титул, зміст.
- Інформація про Міжнародну науково-практичну конференцію "Товарознавство і торговельне підприємництво: дослідження інновації освіта". - C. 5-6.
Ринкові дослідження
- Лігоненко Л., Красневич Г. Інноваційний вектор розвитку торгівлі в Україні. - C. 7-14.
- Голошубова Н. Розвиток торговельних мереж в Україні. - C. 15-24.
- Филюк Г., Шевчук О. Тенденції розвитку споживчого ринку України. - C. 24-36.
- Григоренко Т. Класифікація франчайзингових мереж. - C. 36-43.
- Терещенко С., Галько С. Управління ризиками під час митного контролю товарів. - C. 43-49.
- П’ятницька Г. Просування товарів і торговельних послуг засобами інтернет-реклами. - C. 49-59.
- Зубко О. Методичні підходи до визначення рівнів технологічної місткості українського експорту. - C. 59-67.
- Лазебна І. Ринок кондитерських виробів України. - C. 67-76.
- Черняк Л., Пірковіч К. Тенденції розвитку ринку взуття в Україні. - C. 77-82.
- Наконечна А. Виробництво та реалізація меблів в Україні. - C. 82-90.
Методологічні аспекти класифікації товарів
- Глушкова Т. Класифікація паперу для друку. - C. 91-98.
- Караваєв Т., Свідерський В. Удосконалення класифікації лакофарбових матеріалів і покриттів. - C. 98-102.
- Сім’ячко О., Марчук Н. Класифікація товарів для облаштування та декорування присадибної території. - C. 103-110.
- Андрієвська Л. Класифікаційні ознаки паперових виробів санітарно-гігієнічного призначення. - C. 110-114.
Новітні технології оздоровчих продуктів
- Кравченко М., Криворучко М., Антоненко А. Технологія кулінарних виробів із прісного тіста підвищеної харчової цінності. - C. 115-120.
Дослідження якості харчових продуктів
- Голуб Б., Даниленко С., Рудавська Г. Динаміка фізико-хімічних показників синбіотичних ферментованих молочних напоїв при зберіганні. - C. 121-127.
- Дорохович В., Соловйова О. Оцінка якості цукру та цукрозамінників. - C. 127-131.
- Дубініна А., Летута Т., Томашевська Р. Порівняльна оцінка якості господарсько-ботанічних сортів гарбуза. - C. 132-139.
Формування харчових раціонів населення
- Єгоров Б., Мардар М. Стан харчування населення України. - C. 140-147.
- Корзун В., Собко А. Нормування фізіологічних потреб дітей дошкільного віку в макронутрієнтах. - C. 147-151.
Удосконалення споживчих властивостей непродовольчих товарів
- Осика В., Мостика К. Удосконалення паперових пакувальних матеріалів для харчових продуктів. - C. 152-158.
- Пасальський Б., Родж’єрс М., Жмудь Б. Використання присадок на базі іонізованих рослинних олій в мастилах і паливі. - C. 158-169.
- Щербініна І. Номенклатура показників якості корсетних виробів. - C. 170-175.
Проблеми безпечності товарів
- Белінська С., Орлова Н., Мотузка Ю. Концептуальні засади гарантій безпечності харчових продуктів. - C. 176-182.
- Лихолат О., Вишнікіна О. Контроль залишкових гормональних препаратів у харчових продуктах. - C. 183-191.
- Відомості про авторів. - C. 192-193.
- Резюме. - C. 194-203.
| 2011 | | № 1
|
|
|
|