Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж25522/2008/2<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Товари і ринки : міжнар. наук.-практ. журн..- Київ Tovary i rynky- Титул, зміст.
- Інформація про 16-й симпозіум IGWT. - C. 5-6.
Ринкові дослідження
- Марцин В. Грошово-кредитна політика України на шляху до макроекономічної стабілізації. - C. 7-15.
- Джумасейтова А. Интеграция республики Казахстан в мировые товарные рынки. - C. 15-20.
- Артюх Т., Індутна Т. Сучасні напрями розвитку ринку культивованих перлів. - C. 21-26.
- Притульська Н., Бондаренко Є., Мотузка Ю. Вибір упаковки для морозива за принципами мерчандайзингу. - C. 26-31.
- Кюрчева Л. Економічна ефективність заморожування і зберігання столового винограду. - C. 31-34.
- Пересічний М., Завадинська О., Зубар Н. Оцінка якості харчування студентів у вищих навчальних закладах України. - C. 35-39.
Новітні технології оздоровчих продуктів
- Голуб Б., Даниленко С., Рудавська Г. Біфідогенні властивості цикорію (Cichorium intybus). - C. 40-48.
- Битютська О. Удосконалення технології виробництва біологічно активної добавки з чорноморської мідії. - C. 49-61.
- Корзун В., Собко А. Медико-біологічна оцінка борошняних кондитерських виробів із ламінарією та селеном. - C. 62-66.
Дослідження якості харчових продуктів
- Коваль О., Гуць В. Кінетична теорія моделювання якості й прогнозування терміну придатності харчових продуктів. - C. 67-74.
- Белінська С., Орлова Н., Китаєв О. Особливості кристалоутворення під час заморожування суниць. - C. 74-80.
- Заморська І. Підвищення вітамінної цінності замороженого пюре з вишні. - C. 81-85.
- Камєнєва Н. Оцінка якості заморожених томатів у власному соку. - C. 85-90.
- Василишина О., Осокіна Н. Проектування вишневих джемів, збагачених пектиновмісним плодовим пюре. - C. 91-95.
- Токар А., Мазур В. Біологічно активні речовини некріплених плодово-ягідних виноматеріалів. - C. 95-100.
- Рябченко Н. Асортимент і якість м’яких розсільних сирів на ринку України. - C. 101-107.
- Лебська Т., Курбатова І. Порівняльний аналіз харчової та біологічної цінності мідій різних морів. - C. 108-113.
- Медведєва А., Дзюндзя О. Використання субтропічної сировини в технологіях самбуків. - C. 113-118.
- Григоренко О. Оцінка раціонів харчування учнів у професійно-технічних навчальних закладах України. - C. 118-123.
Удосконалення споживчих властивостей непродовольчих товарів
- Яценко Ю. Удосконалення практичної класифікації тканин. - C. 124-128.
- Глушкова Т., Барабаш С. Поліпшення властивостей паперу для зошитів при використанні композицій волокнистих напівфабрикатів. - C. 129-134.
- Мельник А., Зіміна Н. Вплив багаторазового прання на фізико-механічні властивості вибілених лляних столових тканин. - C. 135-139.
Проблеми безпечності товарів
- Ucherek M. Present-day solutions with regard to packaging of food product. - C. 140-147.
- Сидоренко О. Наукове обґрунтування режиму стерилізації риборослинних консервів. - C. 147-154.
- Відомості про авторів. - C. 155-156.
- Резюме. - C. 157-168.
| 2008 | | № 2
|
|
|
|