Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж24448/2020/1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Єдине здоров'я та проблеми харчування України.- Kyiv Êdine zdorov'â ta problemi harčuvannâ Ukraïni- Титул.
- Зміст.
- Adamchuk T., Hrinko A., Moroz T., Makarova O., Stadnichuk N., Demich A., Shchutska T., Holinko O. Regulation and Determination of the Content of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons in Food Products. - C. 5-11.
- Velichko M., Gergalova G., Shilin M. Analysis of Regulatory and Legal Framework to Ensure the Realization of Canadian National Biosafety and Biosecurity Program in the Context of Bioterrorism. - C. 12-18.
- Voloshyn A., Vlasyk L., Voloshyna L., Ainussi N., Sukholotiuk A. Features of a health-improving diet for patients with chronic fatigue syndrome: arguments, experience, discussion. - C. 19-25.
- Adamchuk T., Kuzminsky S., Shchutska T. Health Risks and Legal Aspects of Non-alcoholic Drinks Safe Consumption. - C. 26-31.
- Chmil V., Golokhova O., Vydrin D., Kruk V. Relevance of the Problem of Dioxins and Polychlorinated Biphenyls (PCBs) Determination in Baby Food Products. - C. 32-39.
- Kharchenko T., Isaieva S., Kudravceva A., Kharchenko О., Stroy А., Golovashchenko G., Boyko N. Contamination of Cosmetics with Toxic Elements and Risk Assessment for Consumers’ Health. - C. 40-44.
- Romanov M., Kovaliuk O., Velychko M., Goncharuk Y. The Modern Outbreak of African Swine Fever (ASF) as a Possible Means of Biological Diversion Against Ukraine in the Face of Military Aggression in the East. - C. 45-53.
- Gortseva L., Kostiuchenko T., Shutova T., Martynovа O., Zavalna V., Demyanov A. Food Packaging: Usage Features and Processing. - C. 54-58.
- Kuzminsky S., Adamchuk T., Holinko O., Levicka N. Substantiation of the Sell-by Date of Food Products. - C. 59-63.
- Shchutska T., Adamchuk T., Podrushniak A., Demich A. Heterocyclic Aromatic Amines as a Safety Criteria for Meat and Fish Products. - C. 64-69.
- Kurdil N., Kalashnikov A., Sheiman B., Lutsenko O., Voloshina N., Urin O. Current Issues of Food and Chemical Safety of Children and Adolescents: Acute Household Poisoning. - C. 70-76.
- Kuzmynsky S., Arkhypchuk H. The Need for Microscopy of "Typical” Colonies of Escherichia Coli on Endo Agar. - C. 77-78.
- Rules for Drafting a Publication Manuscript. - C. 79-80.
| 2020 | | № 1 (52)
|
|
|
|