Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж24320/2020/5(11)<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Eastern-European journal of enterprise technologies.- Харків Shìdno-Êvropejsʹkij žurnal peredovih tehnologìj- Title, content.
- Kryvoplias-Volodina L., Gavva О., Yakymchuk M., Derenivska А., Hnativ Т., Valiulin H. Practical aspects in modeling the air conveying modes of small–piece food products. - C. 6-15.
- Samoichuk K., Kovalyov A., Oleksiienko V., Palianychka N., Dmytrevskyi D., Chervonyi V., Horielkov D., Zolotukhina I., Slashcheva A. Determining the quality of milk fat dispersion in a jet-slot milk homogenizer. - C. 16-24.
- Pertsevoi F., Koshel E., Sabadash S., Mashkin M., Valentyna M., Volokh V. Development of technology for preparing the thermostable milk-containing filling and study of infrared spectra of its components. - C. 25-31.
- Deinychenko G., Lystopad T., Novik A., Chernushenko O., Farisieiev A., Matsuk Y., Kolisnуchenko T. Determining the content of macronutrients in berry sauces using a method of IR-spectroscopy. - C. 32-42.
- Pusik L., Pusik V., Postnov G., Safronska I., Ilina N., Lyubymova N., Sukhova G., Hrynova Y. The effect of storing temperature and variety features on the culinary properties of potato. - C. 43-53.
- Biletska Y., Djukareva G., Nekos А., Husliev А., Krivtsova А., Bakirov М., Polupan V., Оnyshchenko V., Sokolova Е. Investigation of change of quality indicators of gluten-free bread during storage. - C. 54-61.
- Bilyk O., Kochubei-Lytvynenko О., Bondarenko Yu., Vasilchenko T., Pukhliak A. Developing an improver of targeted action for the prolonged freshness of bread made from wheat flour. - C. 62-70.
- Abstract and References. - C. 71-84.
| 2020 | | № 5(11) (107)
|
|
|
|