Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж24320/2020/5(11)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Eastern-European journal of enterprise technologies
.- Харків
Shìdno-Êvropejsʹkij žurnal peredovih tehnologìj

  1. Title, content.
  2. Kryvoplias-Volodina L., Gavva О., Yakymchuk M., Derenivska А., Hnativ Т., Valiulin H. Practical aspects in modeling the air conveying modes of small–piece food products. - C. 6-15.
  3. Samoichuk K., Kovalyov A., Oleksiienko V., Palianychka N., Dmytrevskyi D., Chervonyi V., Horielkov D., Zolotukhina I., Slashcheva A. Determining the quality of milk fat dispersion in a jet-slot milk homogenizer. - C. 16-24.
  4. Pertsevoi F., Koshel E., Sabadash S., Mashkin M., Valentyna M., Volokh V. Development of technology for preparing the thermostable milk-containing filling and study of infrared spectra of its components. - C. 25-31.
  5. Deinychenko G., Lystopad T., Novik A., Chernushenko O., Farisieiev A., Matsuk Y., Kolisnуchenko T. Determining the content of macronutrients in berry sauces using a method of IR-spectroscopy. - C. 32-42.
  6. Pusik L., Pusik V., Postnov G., Safronska I., Ilina N., Lyubymova N., Sukhova G., Hrynova Y. The effect of storing temperature and variety features on the culinary properties of potato. - C. 43-53.
  7. Biletska Y., Djukareva G., Nekos А., Husliev А., Krivtsova А., Bakirov М., Polupan V., Оnyshchenko V., Sokolova Е. Investigation of change of quality indicators of gluten-free bread during storage. - C. 54-61.
  8. Bilyk O., Kochubei-Lytvynenko О., Bondarenko Yu., Vasilchenko T., Pukhliak A. Developing an improver of targeted action for the prolonged freshness of bread made from wheat flour. - C. 62-70.
  9. Abstract and References. - C. 71-84.
2020
№ 5(11) (107)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського