Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж24320/2019/3(11)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Eastern-European journal of enterprise technologies
.- Харків
Shìdno-Êvropejsʹkij žurnal peredovih tehnologìj

  1. Title, content.
  2. Babii О., Bozhko T., Vezhlivtseva S., Donchevska R., Moroz О., Vdovenko N., Denysenko T., Shapovalova N., Kepko V. Defining a criteria for the identification of a technique for producing tomato juice. - C. 6-12.
  3. Pavlyuk R., Pogarskaya V., Balabai E., Pogarskiy A., Stukonozhenko T. Development of nanotechnologies for curd dessеrts and fruit and vegetable cryo-additives for their preparation as bas enrichers, structure-forming agents, and colorants. - C. 13-22.
  4. Odarchenko D., Odarchenko А., Lisnichenko O., Spodar K. Determining the rational modes for low-temperature storage and for obtaining products of Japanese Quince processing with high consumer properties. - C. 23-29.
  5. Shkromada O., Skliar O., Paliy A., Ulko L., Gerun I., Naumenko О., Ishchenko K., Kysterna O., Musiienko O., Paliy A. Development of measures to improve milk quality and safety during production. - C. 30-39.
  6. Liubych V., Novikov V., Polianetska I., Usyk S., Petrenko V., Khomenko S., Zorunko V., Balabak O., Moskalets V., Moskalets T. Improvement of the process of hydrothermal treatment and peeling of spelt wheat grain during cereal production. - C. 40-51.
  7. Kravchenko M., Mihailik V., Yakymchuk D., Dzyundzya O., Burak V., Romanenko O., Valko M., Korolenko E., Osypenkova I., Bondarchuk Z. Research into the structural-mechanical properties of shortbread dough with oilseed meals. - C. 52-59.
  8. Dzyuba N., Bunyak E., Sots S., Bilenka I. Development of the formulation for extruded products based on sugar corn grain and determining their quality indicators. - C. 60-69.
  9. Volkhonov M., Smirnov I., Maksimov I. Design and study of equipment for accepting and drying soya seeds with high moisture content. - C. 70-78.
  10. Abstract and References. - C. 79-90.
2019
№ 3(11) (99)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського