Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж24320/2014/3(10)<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Eastern-European journal of enterprise technologies.- Харків Shìdno-Êvropejsʹkij žurnal peredovih tehnologìj- Титул, зміст.
Экология
- Boyko T., Abramova A. Definition of environmental risk as integral criterion in assessing of man-caused load. - C. 4-7.
- Козуля Т. В., Ємельянова Д. І., Козуля М. М. Комплексна екологічна оцінка природно-техногенних комплексів на основі MIPS- і ризик-аналізу. - C. 8-13.
- Семенов А. О., Кожушко Г. М. Пристрої для бактерицидного знезараження повітря ультрафіолетовим випромінюванням. - C. 13-17.
- Халиль В. В., Сидоренко Е. С. Моделирование экологической ниши на основе трехмерной модели Хатчинсона. - C. 18-24.
- Мойсеєнко О. В., Заячук Я. І., Мойсеєнко М. І. Удосконалення процедури екологічного аудита об’єктів нафтогазового комплексу та промислових підприємств. - C. 24-29.
Технологии и оборудование пищевых производств
- Нєміріч О. В., Вашека О. М., Петруша О. О., Карпенко А. В. Дослідження якості масляної суміші, збагаченої біогенним комплексом рослинних мікронутрієнтів. - C. 30-33.
- Янчева М. А., Дроменко Е. Б., Потапов В. А., Гринченко О. А. Влияние эмульсионных систем кропротекторного действия на теплофизические характеристики мясных систем. - C. 34-39.
- Степаненко Д. С. Дослідження збереження вітаміну С в плодах дині при тривалому зберіганні. - C. 39-44.
- Котляр О. В., Горальчук А. Б., Гринченко О. О. Вплив рецептурних компонентів сухого жирового напівфабрикату для збивання на механічну міцність пінних мас. - C. 45-49.
- Білик О. Я., Дроник Г. В. Розробка технології альбумінового сиру урда. - C. 49-53.
- Луговська О. А., Сидор В. М., Нікітчіна Т. І. Застосування гуміарабіку для створення емульсій типу масло-вода у харчових продуктах. - C. 54-57.
- Мусий Л. Я., Цисарык О. Й., Голубец О. В., Шкаруба С. Н. Жирнокислотный состав кислосливочного масла, изготовленного с применением мезофильной и пробиотической культур. - C. 58-63.
- Доценко В. Ф., Мирошник Ю. А., Шидловская Е. Б., Медвидь И. М. Исследование возможности использования плодовых порошков в технологии бисквитных полуфабрикатов. - C. 64-69.
- Abstract and References. - C. 70-76.
| 2014 | | № 3(10) (69)
|
|
|
|