Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж24302/2021/9-10<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Сучасне птахівництво : наук.-вироб. журн..- Київ- Титул.
- Зміст.
Інформація
- Новини АПК. - C. 2-3.
- Аналітика. - C. 4.
Подія
- Базиволяк С. М., Мельник В. В., Прокопенко Н. П. Форум птахівників: ХVІ Міжнародна конференція і виставка "Птахівництво-2021”. - C. 5-7.
Інкубація
- Шоміна Н. В., Байдевлятова О. М., Ольховська І. В. Дослідження впливу модифікації живлення ембріонів курей у процесі інкубації на виводимість яєць. - C. 8-12.
Якість продукції
- Нестеренко В. Халяль стандартизація: вимоги Халяль стандартів і відмінності до виробництва м’яса птиці. - C. 13-15.
- Брик Р. АТ "Інделіка" – потужний виробник індичого м’яса в Україні. - C. 16-17.
- Кулакова О. Про міжнародний форум "Біоекономіка: глибока переробка зернових". - C. 18.
Гігієна і санітарія
- Мельник В. О., Рябініна О. В. Оцінка впливу на довкілля різних систем виробництва м'яса курчат-бройлерів. - C. 19-25.
Технологія
- Мarchyshyna Ye, Melnyk V., Prokopenko N., Bazyvoliak S., Hotsyk N. Trends in turkey meat production in the world and in Ukraine. - C. 26-30.
- Калініченко А., Прокопенко Н. 25 років святкуванню Всесвітнього Дня яйця. - C. 31.
Сільський двір
- Панкратова Л. Годівля та утримання курей люйкеданьцзи. - C. 32.
| 2021 | | № 9-10 (226-227)
|
|
|
|