Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж23376/2019/19/3<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Зернові продукти і комбікорми : щокв. наук.-вироб. журн..- Одеса ZernovI produkti I kombIkormi- Титул, зміст.
Professional news / Професійні новини
- International scientific-practical conference "Food and feed technologies". - C. 4-6.
Green, processing grain: technology and quality / Зерно, переробка зерна: технологія та якість
- Stankevych G., Borta A., Penaki A. Research of quantitative and qualitative characteristics of gluten of wheat grains damaged by the wheat bug. - C. 7-12.
Feed, quality, technology and animal feed / Корми, якість, технологія та тваринництво
- Koshak Zh., Degtyaric S., Avgel Y. Research on the impact of phytobiotic containing compound feed on the resistance of carp to bacterial infections. - C. 13-18.
- Yegorov B., Batievskaya N., Fedoryaka V. The development granulation technology of compound feeds in the form of mixture crumbs. - C. 19-26.
- Makarynska A., Vorona N. Peculiarities of growing and analysis of feeding programs for turkeys. - C. 27-33.
Clean products: technology and quality / Хлібопродукти: технологія та якість
- Sots S., Kustov I., Kuzmenko Y. Some features of barley and oats processing. - C. 34-40.
- Dzyuba N., Zemliakova O., Bunyak O. Design of multicomponent extruded food products with specified features. - C. 41-46.
| 2019 | Vol. 19 | № 3 (75)
|
|
|
|