Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж23376/2019/19/3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Зернові продукти і комбікорми
: щокв. наук.-вироб. журн..- Одеса
ZernovI produkti I kombIkormi

  1. Титул, зміст.
  2. Professional news / Професійні новини

  3. International scientific-practical conference "Food and feed technologies". - C. 4-6.
  4. Green, processing grain: technology and quality / Зерно, переробка зерна: технологія та якість

  5. Stankevych G., Borta A., Penaki A. Research of quantitative and qualitative characteristics of gluten of wheat grains damaged by the wheat bug. - C. 7-12.
  6. Feed, quality, technology and animal feed / Корми, якість, технологія та тваринництво

  7. Koshak Zh., Degtyaric S., Avgel Y. Research on the impact of phytobiotic containing compound feed on the resistance of carp to bacterial infections. - C. 13-18.
  8. Yegorov B., Batievskaya N., Fedoryaka V. The development granulation technology of compound feeds in the form of mixture crumbs. - C. 19-26.
  9. Makarynska A., Vorona N. Peculiarities of growing and analysis of feeding programs for turkeys. - C. 27-33.
  10. Clean products: technology and quality / Хлібопродукти: технологія та якість

  11. Sots S., Kustov I., Kuzmenko Y. Some features of barley and oats processing. - C. 34-40.
  12. Dzyuba N., Zemliakova O., Bunyak O. Design of multicomponent extruded food products with specified features. - C. 41-46.
2019
Vol. 19
№ 3 (75)

 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського