Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж23376/2019/19/1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Зернові продукти і комбікорми
: щокв. наук.-вироб. журн..- Одеса
ZernovI produkti I kombIkormi

  1. Титул, зміст.
  2. Fesenko O. O., Lysyuk V. M., Sakharova Z. M. Risk-oriented approach to labor protection at grain process enterprises. - C. 4-10.
  3. Bochkovskyi A. P., Sapozhnikova N. Yu. Aspect of minimization areas of "human factor" in labor safety. - C. 10-14.
  4. Babkov A. V., Zhelobkova M. V. Study of physiological processes in сorn grain during storage under hermetic conditions. - C. 15-19.
  5. Sots S. M., Bunyak A. V. Study of moisture absorption of sweet corn grain of different fractions. - C. 19-23.
  6. Zhygynov D. О., Kovalova V., Dragomyr А. Analysis of the quality of flour from different systems of the technological process of a flour mill. - C. 23-28.
  7. Shapovalenko O. I., Kustov I. O., Ribchinskiy R. S. Features of corn consumption in the food production industry. - C. 28-36.
  8. Iegorov B. V., Fihurska L. V., Terzi М. The characteristic of compound feeds for clarias gariepinus. - C. 36-41.
  9. Makarynska A. V., Vorona N. V. Using of biotesting in safty assesment of the extruded feed additive with algae. - C. 41-46.
  10. Karunkyi O. Y., Reznik T. L., Kulidzhanov Ye. V. Chlorella suspension and its usage in finishing pigs’ rations. - C. 46-49.
  11. Step into the future. - C. 50-50.
  12. Одеська національна академія харчових технологій.
2019
Vol. 19
№ 1
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського