Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж23376/2018/18/2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Зернові продукти і комбікорми
: щокв. наук.-вироб. журн..- Одеса
ZernovI produkti I kombIkormi

  1. Титул, зміст.
  2. Bochkovskyi A. P., Sapozhnikova N. Yu. The theory and practice of risk assessment of professional dangers. - C. 4-11.
  3. Ovsiannykova L. K. Features of the technological line of thermal processing of small-seeded crops. - C. 11-14.
  4. Tymchak D. O., Mykolenko S. Y., Kuianov Y. Y. Production of popped sorghum with using microwave treatment. - C. 15-20.
  5. Sots S. M., Bnyiak O. V., Valevskaya L. O. Use of corn grain in production of food products. - C. 20-25.
  6. Лакіза О. В., Маслікова К. П., Іщенко М. В. Ефективність застосування високобілкових функціональних продуктів у виробництві булочок. - C. 25-29.
  7. Макаринская А. В., Фигурская Л. В. Пятая юбилейная сесия международной школы кормов. - C. 30-34.
  8. Карунський О. Й., Макаринська А. В., Севастьянов О. В. Динаміка показників крові курчат при використанні ферментного препарату "Клерізим гранульований” в їх годівлі. - C. 35-39.
  9. Левицький А. П., Лапінська А. П., Січкар В. І., Мудрик Л. М., Ніколенко М. Є. Перспективи використання горохової соломи при виробництві комбікормової продукції. - C. 39-45.
  10. Солдатенко Л. С. Особливості конструкції і застосування фотоелектронного обладнання для розділення зерна і зернопродуктів на фракції за ознакою кольору. - C. 45-50.
  11. Международная школа кормов. - C. 51-51.
  12. Факультет технології зерна і зернового бізнесу. - C. 52-52.
2018
Vol. 18
№ 2
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського