Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж23376/2018/18/2<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Зернові продукти і комбікорми : щокв. наук.-вироб. журн..- Одеса ZernovI produkti I kombIkormi- Титул, зміст.
- Bochkovskyi A. P., Sapozhnikova N. Yu. The theory and practice of risk assessment of professional dangers. - C. 4-11.
- Ovsiannykova L. K. Features of the technological line of thermal processing of small-seeded crops. - C. 11-14.
- Tymchak D. O., Mykolenko S. Y., Kuianov Y. Y. Production of popped sorghum with using microwave treatment. - C. 15-20.
- Sots S. M., Bnyiak O. V., Valevskaya L. O. Use of corn grain in production of food products. - C. 20-25.
- Лакіза О. В., Маслікова К. П., Іщенко М. В. Ефективність застосування високобілкових функціональних продуктів у виробництві булочок. - C. 25-29.
- Макаринская А. В., Фигурская Л. В. Пятая юбилейная сесия международной школы кормов. - C. 30-34.
- Карунський О. Й., Макаринська А. В., Севастьянов О. В. Динаміка показників крові курчат при використанні ферментного препарату "Клерізим гранульований” в їх годівлі. - C. 35-39.
- Левицький А. П., Лапінська А. П., Січкар В. І., Мудрик Л. М., Ніколенко М. Є. Перспективи використання горохової соломи при виробництві комбікормової продукції. - C. 39-45.
- Солдатенко Л. С. Особливості конструкції і застосування фотоелектронного обладнання для розділення зерна і зернопродуктів на фракції за ознакою кольору. - C. 45-50.
- Международная школа кормов. - C. 51-51.
- Факультет технології зерна і зернового бізнесу. - C. 52-52.
| 2018 | Vol. 18 | № 2
|
|
|
|