Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж23376/2017/17/4<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Зернові продукти і комбікорми : щокв. наук.-вироб. журн..- Одеса ZernovI produkti I kombIkormi- Титул, зміст.
- Журлова О. Д., Капрельянц Л. В. The current trends and future perspectives оf arabinoxylans prebiotics research: a review. - C. 4-11.
- Фадеев Л. В. Зернобобовые культуры - спрос растет. Чечевица. Часть 1. - C. 12-22.
- Орехівський В. Д., Січкар В.І., Овсянникова Л. К., Соломонов Р. В. Сочевиця – джерело рослинного білка. - C. 22-29.
- Жигунов Д. О., Ковальова В. П., Мороз А. І. Визначення показників якості борошна з різних систем технологічного процесу при сортовому помелі пшениці. - C. 30-36.
- Лакіза О. В., Попова Ю. С., Маслікова К. П. Розширення сировинної бази у виробництві комбікормів для яєчних курей. - C. 36-42.
- Імунобактерин D: застосування для зерна і комбікормів. - C. 43-44.
- Карпова О. П., Постнікова М. В. Енергоємність як енергетична характеристика технологічного процесу очищення зерна. - C. 45-50.
- Солдатенко Л. С. Автоматизована система обліку продуктів переробки комбінату хлібопродуктів. - C. 50-54.
- Международная школа кормов.
- Одеська національна академія харчових технологій.
| 2017 | Vol. 17 | № 4
|
|
|
|