Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж23376/2015/1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Зернові продукти і комбікорми
: щокв. наук.-вироб. журн..- Одеса
ZernovI produkti I kombIkormi

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Організація, економіка, оцінка і прогнози

  4. Грищенко Ф. В. Порівняльний аналіз сучасних типів документів європейського комітету зі стандартизації в електротехніці (Частина 2). - C. 4-7.
  5. Корми, якість, технологія та тваринництво

  6. Єгоров В. Б. Наукометрія як аспект кар’єри вченого. - C. 8-10.
  7. Єгоров Б. В., Малакі І. С. Розробка технології виготовлення томатної кормової добавки для сільськогосподарської птиці. - C. 11-16.
  8. Крусір Г. В., Кіріяк А. В., Чернишова О. О. Екологічне маркування органічних комбікормів. - C. 17-20.
  9. Єгоров Б. В., Кузьменко Ю. Я. Біологічна оцінка функціональних комбікормів для молодняка сільськогосподарської птиці. - C. 21-24.
  10. Зерно: технологія та якість

  11. Гайдей О. С., Загребельний В. О., Новожицька Ю. М. та ін. Аналіз результатів визначення ГМО в сировині рослинного походження за 2014 рік. - C. 25-28.
  12. Атанасова В. В. Дослідження процесів попередньої високотемпературної обробки сочевиці. - C. 29-34.
  13. Чумаченко Ю. Д., Жигунов Д. О. Дослідження процесу крупоутворення при помелах тритикале. - C. 34-36.
  14. Хлібопродукти: технологія та якість

  15. Мардар М. Р. Використання QFD–методології при розробці збагаченого харчового продукту з урахуванням вимог та очікувань споживачів. - C. 37-41.
  16. Дробот В. І., Іжевська О. П., Бондаренко Ю. В. Дослідження впливу шроту льону на якість хліба. - C. 42-45.
  17. Агунова Л. В. Використання пластівців пшеничного зародку у технології виробництва функціональних м’ясних продуктів. - C. 46-50.
2015
№ 1 (57)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського