Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж23376/2015/1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Зернові продукти і комбікорми : щокв. наук.-вироб. журн..- Одеса ZernovI produkti I kombIkormi- Титул.
- Зміст.
Організація, економіка, оцінка і прогнози
- Грищенко Ф. В. Порівняльний аналіз сучасних типів документів європейського комітету зі стандартизації в електротехніці (Частина 2). - C. 4-7.
Корми, якість, технологія та тваринництво
- Єгоров В. Б. Наукометрія як аспект кар’єри вченого. - C. 8-10.
- Єгоров Б. В., Малакі І. С. Розробка технології виготовлення томатної кормової добавки для сільськогосподарської птиці. - C. 11-16.
- Крусір Г. В., Кіріяк А. В., Чернишова О. О. Екологічне маркування органічних комбікормів. - C. 17-20.
- Єгоров Б. В., Кузьменко Ю. Я. Біологічна оцінка функціональних комбікормів для молодняка сільськогосподарської птиці. - C. 21-24.
Зерно: технологія та якість
- Гайдей О. С., Загребельний В. О., Новожицька Ю. М. та ін. Аналіз результатів визначення ГМО в сировині рослинного походження за 2014 рік. - C. 25-28.
- Атанасова В. В. Дослідження процесів попередньої високотемпературної обробки сочевиці. - C. 29-34.
- Чумаченко Ю. Д., Жигунов Д. О. Дослідження процесу крупоутворення при помелах тритикале. - C. 34-36.
Хлібопродукти: технологія та якість
- Мардар М. Р. Використання QFD–методології при розробці збагаченого харчового продукту з урахуванням вимог та очікувань споживачів. - C. 37-41.
- Дробот В. І., Іжевська О. П., Бондаренко Ю. В. Дослідження впливу шроту льону на якість хліба. - C. 42-45.
- Агунова Л. В. Використання пластівців пшеничного зародку у технології виробництва функціональних м’ясних продуктів. - C. 46-50.
| 2015 | | № 1 (57)
|
|
|
|