Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж23376/2013/4<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Зернові продукти і комбікорми : щокв. наук.-вироб. журн..- Одеса ZernovI produkti I kombIkormi- Титул.
- Зміст.
Професійні новини, історія
- Білявська Н. П. Невідоме про відоме: до 120-річчя з дня народження професора П. Г. Демідова. - C. 4-5.
- Білявська Н. П. Остапчук Миколай Васильович. До 90–річчя з дня народження. - C. 6-8.
Організація, економіка, оцінка і прогнози
- Грищенко Ф. В., Лісніченко Т. В. Системи управління якістю. Огляд сучасних наукових робіт. - C. 8-14.
Зерно: технологія та якість
- Капрельянц Л. В., Журлова О. Д., Килименчук О. О. Ензиматична екстракція фенольних антиоксидантів із вторинних продуктів переробки зерна. - C. 15-17.
Хлібопродукти: технологія та якість
- Соц С. М., Кустов І. О. Перспективні напрямки розвитку галузі круп’яних продуктів. - C. 18-20.
- Іоргачьова К. Г., Станкевич Г. М., Макарова О. В. та ін. Оптимізація виробництва бисквітних напівфабрикатів на основі борошнистих сумішей. - C. 20-23.
- Патюков С. Д., Бужилов Н. Г. Використання насіння та олії льону для корекції технологічних властивостей м’ясної сировини з дефектами автолізу. Частина ІІ. Дефект PSE. - C. 24-27.
Корми, якість, технологія та тваринництво
- Єгоров Б. В., Малакі І. С. Перспективи використання побічних продуктів консервних виробництв. - C. 28-32.
- Єгоров Б. В., Ворона Н. В. Вивчення впливу екструдування на якість кормової добавки. - C. 33-36.
- Левицький А. П., Ходаков І. В., Селиванська І. А. та ін. Кормова цінність муки із виноградної вичавки. - C. 37-39.
Процеси, технологічне обладнання та автоматизація
- Єгоров Б. В., Кац І. С., Єгоров В. Б. Стабільність технологічних процесів – Аналіз.. - C. 40-46.
- Гапонюк О. І., Мосієнко Г. А. Обґрунтування раціональних параметрів круповідділювача комплексної дії. - C. 46-50.
| 2013 | | № 4 (52)
|
|
|
|