Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж14921/2014/1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Зерно і хліб : щокв. наук.- виробн. журн..- Київ- Титул.
- Зміст.
Відверто і вголос
- Проскуряков О. Дбаючи про екологію довкілля, у Мінприроди дбають передовсім про життя. - C. 3-5.
- Сташук В. Водогосподарський комплекс України: вчора, сьогодні, завтра. - C. 6-8.
Сільськогосподарська інспекція
- Пащенко А. Останніми роками аграрії Полтавщини засівають свої лани лише зерном високих репродукцій. - C. 9-12.
- Дудкін І. На батьківщині козацтва сільськогосподарські інспектори ретельно перевіряють дотримання аграріями й трейдерами умов внутрішніх і зовнішніх контрактів. - C. 13-16.
- Мефьодова Л. У Держсільгоспінспекції Дніпропетровської області кадрову політику формують на засадах компетентності, об'єктивності спеціалістів. - C. 17-18.
- Драпак Б. У спадок майбутнім поколінням ми повинні передати щонайменше розораних, забруднених, занехаяних лугів-берегів і сільськогосподарських угідь. - C. 19-20.
- Віднік А. Хроніка спланованого поступу сільгоспінспекторів Рівненщини. - C. 22-23.
Привертаємо увагу
- Романченко В., Челомбітко А., Башинська О. Наша служба забезпечує фітосанітарну безпеку України й сприяє виконанню державою міжнародних угод щодо карантину і захисту рослин. - C. 24-27.
- Томич І. Далеко не найперша з-поміж країн ЄС Італія на підтримку села й аграрного господарства виділяє більше половини свого бюджету. - C. 28-29.
- Орінічєва Ж. Сьогодні НАК "Украгролізинг" управляє команда молодих реалістів і миттєвих зрушень на краще не обіцяє. - C. 30-32.
- Шувар І. Ми говоримо сидерація - розуміємо органічне землеробство. - C. 33-37.
- Захарчук О., Загинайло М., Лівандовський А., Таганцова М. Подаємо оновлені сортові ресурси кукурудзи на нинішній рік. - C. 38-39.
- Боднар О. Поки що доступна ціна на хліб формується за рахунок ... злиденності хлібопекарських підприємств. - C. 40-41.
І чужому научайтесь...
- Супіханов Б. Аграріям і зернотрейдерам корисно буде проаналізувати посівні площі, врожайність, валовий збір та експорт нішевих культур. - C. 42-44.
- Власов В., Ткач Г. Не чітко поки що проглядається присутність України на іранському ринку зерна й рослинної олії. - C. 45-47.
- Прес-служба редакції Безглютеновий амарант. - C. 47.
Незвичні ідеї
- Рибалка О. Новий продукт здорового харчування на основі ячменю ваксі, висівок чорнозерної пшениці та борошна льону стане вашими ефективними ліками від тяжких недуг. - C. 48-51.
- Орєшкін М. Дирижаблями цілком реально вже сьогодні сіяти зернові, підживлювати, обробляти посіви й вивозити врожай з поля. - C. 52-53.
Комбікормові новації
- Жукорський О., Саприкін В., Косов Н., Газієв Б. У раціонах при відгодівлі свиней можна частково або повністю пшеницю замінити збіжжям тритикале. - C. 54-55.
- Прес-служба редакції Найбільш інтенсивно свіжозібране зерно дозріває при 15-30 °С. - C. 55.
- Мандигра М., Куцан О., Руденко Є., Брезвін О. Проаналізуємо можливі шляхи потрапляння й рівні ураження зерна та кормів пліснявілими грибками. - C. 56-59.
Так радить наука
- Радченко Л., Радченко А. По-різному впливає посуха на ріст, розвиток і продуктивність озимої пшениці. - C. 60-62.
- Даценко О. Пивоварний ячмінь з натурою 610 г/л вважається хорошим, а 680-700 - відмінним. - C. 62.
- Ратошнюк В. Люпин вузьколистий у бобово-злакових сумішках на зелений корм і зернофураж доволі продуктивний в зоні Полісся. - C. 63-65.
- Мокрієнко В. Запізнення із сівбою кукурудзи в зоні Лісостепу на 10-15 днів - це мінус 25-30% продуктивності рослин. - C. 66-67.
- Надточій І., Надточій С. Чудотворний женьшень, корінь якого живе до 300 років, успішно проізростає і в зонах Полісся та Лісостепу України. - C. 68-69.
- Тищенко В., Чекалін М., Баташова М. Звернемося ще раз до спадкових відмінностей форм проса за технологічними якостями й біохімічним складом зерна. - C. 69-70.
- Красиловець Ю., Крупченко Л. При культивуванні ячменю наголос варто робити на правильному виборі сорту й ретельному дотриманні агротехнології. - C. 71-73.
- Прес-служба редакції Сире збіжжя дихає у 30 різів енергійніше аніж сухе. - C. 73.
Захист рослин
- Марков І. Агрономам варто поновити в пам'яті діагностичні ознаки хвороби сої та біолого-екологічні особливості розвитку їх збудників. - C. 74-76.
- Круть М. Мова піде про особливості розвитку та ареал заселення попелиць - великої та звичайної злакової, ячмінної, кукурудзяної. - C. 77-78.
- Сикало А. Диплодіоз сильніше уражує посіви кукурудзи тоді, коли червень і липень - сухі, а серпень і вересень - вологі. - C. 78-79.
- Прес-служба редакції Урожай уберігають ... комахи - добровільні санітари зернових посівів. - C. 80-81.
- Прес-служба редакції Після тривожного сигналу "щура-розвідника" до отруєної приманки не підійде жоден з членів популяції. - C. 82.
- Мандреа А. Привабливою виглядає глибока переробка пшениці з погляду отримання клейковини й крохмалю. - C. 83.
Новітні технології
- Зозуля А., Бойко І., Макаренко М. Новітнє покоління протруйників пригнічує не лише грибкові інфекції, а й знижує кількість грунтових і сходових шкідників. - C. 84-85.
- Прес-служба редакції Сьогодні цукрове сорго варто розглядати як високорентабельну альтернативу кукурудзі й цукровому буряку. - C. 86-87.
- Григоренко Я. Практика показує, що вкрай важливо стимулювати сходи насіння водночас із протруюванням. - C. 88-89.
- Прес-служба редакції Чи треба орати грунт під кукурудзу. - C. 89.
- Анішин С. Схоже, що чимало аграріїв повністю так і не усвідомили важливості калію для живлення рослин. - C. 90-91.
- Прес-служба редакції Залежно від вологості злаки поділяють на чотири категорії - сухі, середньої сухості, вологі й сирі. - C. 91.
Споживчі стандарти
- Наливайко Н. То чим же для нас усе-таки доводиться цукор?. - C. 92-93.
- Прес-служба редакції Довіряйте виробникам продуктів, як і синоптикам, з великою обережністю. - C. 94.
- Прес-служба редакції Якщо інгредієнти пельменів сховані за словами "спеції" чи "рослинний білок", значить у них є соя, ароматизатори, підсилювачі смаку. - C. 95.
- Гаріна С., Тарасенко Р., Новожилова С. Присутність свинцю і кадмію в пшениці вкрай необхідно гармонізувати з міжнародними нормами. - C. 96-99.
- Перевертун М. Миргородська оздоровниця заслужено вважається перлиною українського санаторного лікування. - C. 100-102.
- Прес-служба редакції Перелік анотацій до наукових статей, опублікованих у фаховому журналі "Зерно і хліб" № 1 за 2014 рік. - C. 103.
| 2014 | | № 1 (73)
|
|
|
|