Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж14667/2017/6-7<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Цукор України : наук.-практ. галуз. журн..- Київ- Титул.
- Зміст.
- Гусятинська Н. А., Тетеріна C. М., Касян І. М. Вплив видової мікрофлори цукрових буряків на розвиток кагатної гнилі. - C. 10-15.
- Барига А. А., Полець Б. Б. Зміни якості грунтових вод на плантації цукрових буряків, удобрених залишками з біогазової станції, яка працює на буряковому жомі. - C. 16-20.
- Сорокін А. І., Штангеєв К. О. Розрахунки витрат оборотної води першої категорії цукрового заводу та заходи по стабілізації її якості. - C. 21-24 .
- Мiщук Р. Ц. Витрати енергії при гідратації та розчиненні цукрози. - C. 25-29.
- Сінат-Радченко Д. Є., Іващенко Н. В., Василенко С. М. Тепловіддача за вимушеного руху повітря в трубах, каналах і вздовж плоскої стінки. - C. 30-32.
- Мiщук Р. Ц. Термохімія реакцій в системі цукроза-вапно–вода. - C. 33-36.
- Мiщук Р. Ц. Огляд оцінок критеріїв ефективності закордонних та вітчизняних вакуум-апаратів. - C. 37-41.
- Грабовська О. В., Пастух Г. С. Про перспективи розвитку пектинового виробництва в Україні. - C. 42-47.
- Кухар В. Н., Чернявская Л. И., Моканюк Ю. А., Барабанов П. М., Захарова И. В. Про перспективи розвитку пектинового виробництва в Україні. - C. 48-51.
| 2017 | | № 6-7 (138-139)
|
|
|
|