Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж14667/2016/11-12<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Цукор України
: наук.-практ. галуз. журн..- Київ

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Люлька Д. М. Комплексне обстеження дифузійних відділень цукрових заводів. - C. 8-10.
  4. Олішевський В. В., Українець А. І., Лопатько К. Г., Пушанко Н. М., Бабко Є. М., Вільченко А. М., Костюченко В. В., Маринін А. І., Никитюк Т. В., Лапшин С. О. Досвід використання нанокомпозиту алюмінію в умовах бурякоцукрового виробництва. - C. 11-16.
  5. Шутюк В. В., Василенко С. М., Самійленко С. М., Бут С. А. Ентропійний метод аналізу енергетичної недосконалості сушильної установки: визначення відносних характеристик необоротності процесів. - C. 17-19.
  6. Пономаренко В. В., Бабко Є. М., Лементар С. Ю., Перекрест В. В. Струминні сульфітаційні установки: недоліки, шляхи їх усунення, експериментальне дослідження гідродинаміки. - C. 20-25.
  7. Погорілий Т. М. Моделювання процесу тепло-масообміну в нагрівній камері вакуум-апарата при масовій кристалізації сахарози. - C. 26-29.
  8. Олянська С. П., Корольова Я. С. Величина відкачки дифузійного соку і очікуваний вихід цукру. - C. 30-35.
  9. Люлька О. М., Мирончук В. Г., Люлька Д. М. Геометрія ріжучої кромки бурякорізальних ножів, як фактор отримання якісної стружки. - C. 36-40.
  10. Гусятинська Н. А., Нечипор Т. М. Технологічні аспекти перероблення буряків, уражених слизистим бактеріозом. - C. 41-46.
  11. Грабовська О. В., Пастух Г. С., Штангеєва Н. І., Галатенко Т. О., Бабій А. М. Одержання пектину з овочевої сировини та дослідження його властивостей. - C. 47-50.
2016
№ 11-12 (131-132)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського