Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж14667/2015/2<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Цукор України : наук.-практ. галуз. журн..- Київ- Титул.
- Зміст.
- З нагоди 85-річчя від дня народження академіка Гулого Івана Степановича. - C. 7-8.
- Ярчук М. М., Калініченко М. Ф., Хоменко М. Д., Скорик К. Д., Штангеєв К. О., Сорокін А. І., Чупахіна В. П. Висока кваліфікація кадрів – запорука конкурентоспроможності цукрової галузі. - C. 10-12.
- Ковальська М. М. До питання застосування перекису водню при дезинфекції екстракційної суміші. - C. 13-14.
- Шандрович В. Т., Мальований М. С., Мальований А. М., Петрушка К. І. ANAMMOX процес – сучасний та дієвий метод очищення амонійних стоків цукрової промисловості від сполук азоту. - C. 15-18.
- Барига А. А., Полець Б. Б. Переривчаста аерація як спосіб інтенсифікації процесу усунення азоту в споруді для очищення стоків після цукроваріння. - C. 19-26.
- Ковальська М. М. Вплив вибраних дезінфекційних препаратів, що застосовуються у процесі екстракції, на процес силосування жому. - C. 27-28.
- Єнджейчак Р. Р. Цілі і завдання Інституту біотехнологій сільськогосподарської і харчової промисловості імені професора Вацлава Домбровського у Варшаві у змінних умовах фінансування науки у Польщі. - C. 30-31.
- Відділ цукроваріння Інституту біотехнології сільськогосподарської і харчової промисловості. - C. 32-35.
- Барига А. А., Чаповська Р. Р. Шляхи зменшення втрат цукру, які виникають в процесі його виробництва. - C. 37-42.
- Барига А. А., Полець Б. Б. Вплив удобрення плантації цукрових буряків відходами, що утворилися в процесі бродіння жому, на якість сировини і ґрунту. - C. 43-50.
- Гаєвнік Б. Б., Сумінська Т. Т. Вплив температурних змін під час зберігання коренеплодів цукрових буряків на їх технологічну якість. - C. 51-57.
- Чайка О. Г., Нагурський О. А., Стокалюк О. В., Чайка Ю. А. Аналіз нормативно-правової бази щодо використання генетично модифікованих організмів в Україні та за її межами. - C. 58-61.
| 2015 | | № 2
|
|
|
|