Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж14667/2013/7-8<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Цукор України : наук.-практ. галуз. журн..- Київ- Титул.
- Зміст.
- Іванов С. В., Шиян П. Л. Організація виробництва паливного етанолу в агропромисловому комплексі України. - C. 7-10 .
- Мельничук В. П., Шиян П. Л., Щуцький І. В. Використання мембранних процесів для дегідратації етанолу. - C. 11-13.
- Кизюн Г. О., Міщенко О. С., Журавський І. М., Кизюн Н. М., Дремлюга К. В., Сосновська О. В. Дослідження зневоднення водно-спиртових сумішей різних концентрацій в паровій фазі з використанням вибраних вітчизняних цеолітів. - C. 14-16.
- Пономаренко В. В., Мирончук В. Г. Способи підвищення використання діоксиду вуглецю в апаратах першої та другої сатурації. - C. 17-20.
- Петренко В. П., Прядко М. О., Рябчук О. М. Міжфазне тертя на поверхні пристінної плівки води та киплячих цукрових розчинів в режимі стікання по вертикальній поверхні. - C. 21-24.
- Кравчук А. Ф. Роль в’язкості в технологічних процесах виробництва цукру. - C. 25-30.
- Сінат-Радченко Д. Є., Форсюк А. В., Василенко С. М. Теплофізичні властивості цукрових розчинів як функції кількох параметрів. - C. 31-33.
- Малишев В. О., Ліпєц А. А. Порівняльні дослідження способів попередження накипоутворення на поверхні нагріву випарних апаратів. - C. 34-39.
- Резніченко Ю. М., Виговський В. Ю., Петриченко І. Б., Таран В. В., Чередніченко В. В. Покращення седиментаційно-фільтраційних показників осаду соку та підвищення ступеню видалення нецукрів за умов використання вапнокарбонізації дифузійного соку. - C. 40-42.
- Сімахіна Г. О. Підвищення харчової цінності сухого бурякового жому механоактивуванням. - C. 43-46.
- Сабадаш Н. І., Грабовська О. В. Дослідження впливу ступеня розріджування крохмалю на кінетику зцукрювання гідролізатів до мальтози. - C. 47-50.
- Мельник О. Ю. Дослідження властивостей екструдованих крохмалів. - C. 51-53.
| 2013 | | № 7-8 (91-92)
|
|
|
|