![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж101822/2021/12/3<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Animal science and food technology : наук. журн..- Київ- Титул.
- Зміст.
- Гудзенко M. M., Василів В. П., Муштрук М. М., Жеплінська М. М., Паламарчук І. П., Бурова З. А., Сарана В. В. Вплив геометричних параметрів гвинтових насадок двогвинтового прес-екструдера на вихід олії. - C. 5-17.
- Бурова З. А., Іванов С. О., Роман Т. О., Василів В. П., Жеплінська М. М., Муштрук М. М., Паламарчук І. П., Сарана В. В., Гудзенко M. M. Дослідження теплофізичних характеристик харчових продуктів. - C. 18-35.
- Ємцев В. І., Cлободянюк Н. М. Відродження ресурсного потенціалу скотарства як фактор розвитку конкурентоспроможності підприємств молокопродуктового підкомплексу АПК України. - C. 36-49.
- Баль-Прилипко Л. В., Хомич В. Т., Усенко С. І., Ісраелян В. М., Назаренко М. В. Мікроструктурний аналіз варених сосисок зі спельтовим борошном. - C. 50-59.
- Ісраелян В. М., Голембовська Н. В., Слободянюк Н. М. Застосування ферменту папаїну в технології м'ясних виробів. - C. 60-67.
- Штонда О. А., Семенюк К. М., Кулик В. К. Вплив маринаду на основі купажів рослинних олій на структурно-механічні показники натуральних м’ясних маринованих напівфабрикатів. - C. 68-75.
- Dvykaliuk R. M., Adamchuk L. O. Development of a propolis collecting device. - C. 76-88.
- Антонів А. Д., Розбицька Т. В. Аналіз небезпечних факторів, пов’язаних з харчовими продуктами в закладі роздрібної торгівлі. - C. 89-95.
- Qu X. The impact of storage on the sensory, viscosity and chemical characteristics of yogurt fortified with oat β–glucan. - C. 96-104.
| 2021 | Т. 12 | № 3
|
|
|
|