Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж101822/2021/12/3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Animal science and food technology
: наук. журн..- Київ

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Гудзенко M. M., Василів В. П., Муштрук М. М., Жеплінська М. М., Паламарчук І. П., Бурова З. А., Сарана В. В. Вплив геометричних параметрів гвинтових насадок двогвинтового прес-екструдера на вихід олії. - C. 5-17.
  4. Бурова З. А., Іванов С. О., Роман Т. О., Василів В. П., Жеплінська М. М., Муштрук М. М., Паламарчук І. П., Сарана В. В., Гудзенко M. M. Дослідження теплофізичних характеристик харчових продуктів. - C. 18-35.
  5. Ємцев В. І., Cлободянюк Н. М. Відродження ресурсного потенціалу скотарства як фактор розвитку конкурентоспроможності підприємств молокопродуктового підкомплексу АПК України. - C. 36-49.
  6. Баль-Прилипко Л. В., Хомич В. Т., Усенко С. І., Ісраелян В. М., Назаренко М. В. Мікроструктурний аналіз варених сосисок зі спельтовим борошном. - C. 50-59.
  7. Ісраелян В. М., Голембовська Н. В., Слободянюк Н. М. Застосування ферменту папаїну в технології м'ясних виробів. - C. 60-67.
  8. Штонда О. А., Семенюк К. М., Кулик В. К. Вплив маринаду на основі купажів рослинних олій на структурно-механічні показники натуральних м’ясних маринованих напівфабрикатів. - C. 68-75.
  9. Dvykaliuk R. M., Adamchuk L. O. Development of a propolis collecting device. - C. 76-88.
  10. Антонів А. Д., Розбицька Т. В. Аналіз небезпечних факторів, пов’язаних з харчовими продуктами в закладі роздрібної торгівлі. - C. 89-95.
  11. Qu X. The impact of storage on the sensory, viscosity and chemical characteristics of yogurt fortified with oat β–glucan. - C. 96-104.
2021
Т. 12
№ 3
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського