Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж100715/2023/2(3)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Technology audit and production reserves
.- Харків
Technology audit and production reserves

  1. Title.
  2. Contents. - C. .
  3. Chemical and technological systems

  4. Baklan D. Determination of the resistance of water-repellent properties to ultraviolet radiation on self-hydrophobized surface textures of AISI 304 steel. - C. 6–9.
  5. Lebedev V., Miroshnichenko D., Tykhomyrova T. Study of lignite humic acids hybrid modification technology of biodegradable films based on polyvinyl alcohol. - C. 10–13.
  6. Measuring methods in chemical industry

  7. Sanginova O. Analysis of the activated sludge composition using artificial neural networks. - C. 14–17.
  8. Ecology and environmental technology

  9. Aweh D. S., Olotu Y., Ibrahim R., Izah L. N., John A. A. Assessment of deforestation impacts on carbon sequestration in Edo State south Southern Nigeria. - C. 18–24.
  10. Helesh A., Mudrynets P., Kalymon Y., Kindzera D., Hnativ V. Establishment of technologically feasible modes of electrocoagulation purification of wastewater from nickel ions. - C. 25–30.
  11. Bouabdallah S., Chaib A., Bounouala M., Dovbash N., Benselhoub A., Bellucci S. Recycling of siliceous by-products to reduce their impacts on the environment. - C. 31–36.
  12. Food production technology

  13. Golovko T., Golovko M., Vasilenko O., Pertsevoi F., Bolgova N., Tischenko V., Prymenko V. Technology of protein isolate from peas (Pisum sativum var. arvense). - C. 37–40.
  14. Marynin A., Pasichnyi V., Shpak V., Svyatnenko R. Influence of electrochemically activated water on the physical properties and rheological indicators of meat pates. - C. 41–46.
  15. Abstract and References. - C. 47-58.
2023
№ 2(3) (70)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського