Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж100360/2018/1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Продовольча індустрія АПК : наук.-практ. журн..- Київ Prodovol’ča ìndustrìâ APK- Титул.
- Зміст.
- Шишков А. Зниження ризиків травмування в робочій зоні під час виробничих процесів. - C. 4-9.
- Галясний І., Гавриш Т., Шаніна О. Білково-протеїназний комплекс безглютенового тіста в присутності молочних білків. - C. 10-14.
- Іванюта А. Математичне моделювання інгредієнтного складу рибного желатину. - C. 15-17.
- Ланженко Л. Продукування ароматичних речовин і вугле-кислого газу лакто- і біфідобактеріями. - C. 18-23.
- Пшенична Т., Грек О., Онопрійчук О., Пасічний В., Чубенко Л. Якість полікомпонентних згустків, одержаних термокислотним осадженням білків молока. - C. 24-29.
- Экологический вред, возникающий из-за производства разных видов сэндвичей. - C. 30.
- Заморська І. Формування цукрів у ягодах суниці садової під впливом абіотичних факторів. - C. 31-35.
- Полезная специя куркума. - C. 35.
- Жеплинська М., Баль-Прилипко Л., Зоткіна Л. Очищення яблучного соку з використанням пароконденсаційної кавітації. - C. 36-39.
- Мєлюхіна Г. Щільність злакових цикадок (homoptera, auhenorrhyncha) у посівах пшениці озимої під дією органо-мінерального живлення. - C. 40-43.
| 2018 | | № 1
|
|
|
|