Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж100360/2015/5<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Продовольча індустрія АПК : наук.-практ. журн..- Київ Prodovol’ča ìndustrìâ APK- Титул.
- Зміст.
- Сахарные "метаморфозы" по-украински. - C. 4-6.
- Шарахматова Т., Танасова Г. Розвиток галузі морозива в України. - C. 7-9.
- Кучеренко Ю. Екологічний розвиток сільських населених пунктів Вінничини. - C. 10-15.
- Баль-Прилипко Л., Леонова Б., Брона А. Біотехнологічні прийоми у виготовленні м'ясних продуктів. - C. 16-21.
- Миколів І., Сухенко Ю., Муштрук я., Сухенко В. Гідротермічна обробка рибних варено-копчених ковбас. - C. 22-24.
- Мінорова А. Біологічна цінність сухих концентратів сироваткових білків. - C. 25-28.
- Оболкіна В., Сівній І., Крапивницька І. Гелланова камедь в оздобленні напівфабрикатів. - C. 29-31.
- Онул К. Що дасть закон про харчову безпеку?. - C. 33-34.
- Прісс П., Жукова В., Бандура І. Мікробіологічні хвороби при зберіганні плодових овочів. - C. 35-38.
- Крижова Ю., Баль-Прилипко Л. Розробка продуктів оздоровчо-профілактичного призначення. - C. 39-47 .
| 2015 | | № 5
|
|
|
|