Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж100360/2014/6<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Продовольча індустрія АПК : наук.-практ. журн..- Київ Prodovol’ča ìndustrìâ APK- Титул.
- Зміст.
Аналітичний огляд
- Архіпова Г., Нестерова Л. Визначення негативного впливу техногенних забруднень на довкілля. - C. 4-7.
- Ємцев В. Розвиток світового ринку молока в існуючому конкурентному середовищі. - C. 7-11.
Науковці - переробникам
- Баль-Прилипко Л., Леонова Б. Біотехнологія варених ковбас із застосуванням молочокислих та денітрифікуючих мікроорганізмів. - C. 13-18.
- Вічко О., Кухтин М., Покотило О., Червецова В., Новіков В. Як зберігати продукти на основі "тибетського грибка". - C. 19-21.
- Макаренко В., Штонда О. Фізико-хімічні властивості м'ясних напівфабрикатів під дією полісахаридів. - C. 22-24.
- Омельченко С., Горальчук М., Гринченко О. Збивні напівфабрикати на основі рослинних олій. - C. 24-28.
- Даниленко С., Недорізанюк Л. Використання новоствореної бактеріальної композиції у виробництві м'ясних продуктів. - C. 29-33.
Сировина
- Адамчук Л. Характеристика соняшникового меду різних регіонів України. - C. 34-39.
Якість
- Калініна Г. Систематизація органолептичних показників якості молочних продуктів. - C. 39-41.
| 2014 | | № 6
|
|
|
|