Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж100360/2014/5<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Продовольча індустрія АПК : наук.-практ. журн..- Київ Prodovol’ča ìndustrìâ APK- Титул.
- Зміст.
Науковці- переробникам
- Баль-Прилипко Л., Шевченко Л., Старкова Е. Соя у виробництві плавлених молоковмісних продуктів. - C. 4-7.
- Леонова Б. М’ясна сировина під дією молочнокислих бактерій. - C. 7-10.
- Очколяс Е., Лебская Т., Тищенко Л. БАД из ламинарии и фукуса как пищевой ингредиент. - C. 11-14.
- Калініна Г. Удосконалення обробки молокосировини перед резервуванням. - C. 15-18.
- Кишенько І., Донець О., Крижова Ю., Михайлик В. Термічна стабільність реструктурованих шинок. - C. 18-22.
Сировина
- Гребельник О., Пірова Л. Особливості ферментації молока кіз зааненської породи. - C. 22-26.
- Іванюта А. Споживчі властивості нових структуроутворювачів з товстолобика. - C. 26-28.
Законодавчий всеобуч
- Рябоконь Н., Осьмак Т. Технологія згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними сиропами за планом НАССР. - C. 28-32.
- Шутюк В., Шевчук О., Бессараб О., Василів В. Концентрація вологи і цукрів по радіальному перерізу груші під час сушіння. - C. 33-36.
- Савченко О. Біологічна цінність м’якого сирного продукту, виготовленого за енергозберігаючою біотехнологією. - C. 37-39.
| 2014 | | № 5
|
|
|
|