Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж100360/2014/4<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Продовольча індустрія АПК : наук.-практ. журн..- Київ Prodovol’ča ìndustrìâ APK- Титул.
- Зміст.
Аналітичний огляд
- Голембовська Н., Лебська Т. Розвиток ринку рибних продуктів в Україні. - C. 4-8.
- Цена на хлеб, или чьими интересами пожертвует государство. - C. 9.
- Китай начал в Украине политику "продовольственного колониализма". - C. 10.
Науковці- переробникам
- Леонова Б. Мікрофлора бактеріальних препаратів. - C. 11-14.
- Очколяс О., Лебська Т., Тищенко Л. Вершкове масло з покращеним мiнеральним складом. - C. 15-17.
- Савченко О. Оcновні принципи створення біотехнології м’якого сирного продукту. - C. 18-21.
- Котляр О., Горальчук А., Гринченко О. Жировий напівфабрикат для піноподібної десертної продукції. - C. 21-24.
- Осокіна Н., Костецька К. Технологічні властивості зерна гібриду кукурудзи. - C. 25-29.
Сировина
- Іванюта А. Структурно-механічні властивості бульонів. - C. 30-32.
- Лебськая Т., Ротко М. Технологическая характеристика карася, обитающего в водоёмах Украины. - C. 32-35.
Якість
- Архіпова Г., Нестерова Л. Екологічне маркування – запорука якості продуктів дитячого харчування. - C. 36-39.
Законодавчий всеобуч
- Рада може спростити ввезення в Україну продукції з ГМО. - C. 40.
- Полевая Л. Отныне стандарты качества продуктов питания – только европейские. - C. 41-42.
| 2014 | | № 4
|
|
|
|