Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж100360/2014/3<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Продовольча індустрія АПК : наук.-практ. журн..- Київ Prodovol’ča ìndustrìâ APK- Титул.
- Зміст.
Науковці - переробникам
- Баль-Прилипко Л., Леонова Б. Порівняння водопровідної води та активованих водних середовищ за фізико-хімічними і показниками безпечності. - C. 4-9.
Сировина
- Осьмак Т., Рябоконь Н. Морозиво щербет з фруктозою та підвищеним вітамінним і мінеральним складом. - C. 9-12.
- Лебская Т., Менчинская А. Пищевая и биологическая ценность овощей для рыбных паст функционального назначения. - C. 12-15.
- Чепелюк О., Шпак М., Сухенко Ю., Сухенко В. Моделювання процесу приготування повітряно-водяних сумішей для зволоження таблеткових мас. - C. 16-19.
- Грушецький Р. Особливості висушування високомолекулярного інуліну. - C. 20-22.
- Оболкина В., Калиновська Т., Крапивницька І. Підвищення харчової цінності цукерок доданням виноградних вичавок. - C. 23-27.
- Даниленко С. Яловичини буде більше, якщо корми телят з функціональною добавкою. - C. 28-31.
- Аветисян Ю., Коломієць Ю., Григорюк І. Молекулярна діагностика бактеріальних хвороб рослин томатів (Lycopersicon esculentum Mill.). - C. 31-35.
- Никонець В., Штонда О. Використання фруктів у маринадах для м'ясних напівфабрикатів. - C. 36-38.
- Прісс О., Жукова В. Збереженість томатів за різних погодних умов. - C. 39-42.
Конспект споживача
- Промысловая рыба по-новому. - C. 43.
| 2014 | | № 3
|
|
|
|