Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж100360/2014/2<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Продовольча індустрія АПК : наук.-практ. журн..- Київ Prodovol’ča ìndustrìâ APK- Титул.
- Зміст.
Аналітичний огляд
- Баль-Прилипко Л., Сокирко О. Оцінка споживчих властивостей харчових продуктів. - C. 4-6.
Науковці - переробникам
- Маевская Т., Виннов А. Промывка рыбных белковых масс: какой раствор эффективнее. - C. 7-11.
- Голембовська Н., Лебська Т. Харчова цінність коропа і товстолобика осіннього вилову. - C. 11-15.
- Грек О., Оноприйчук О., Тимчук А. Математичне моделювання показників альбуміно-рослинних сумішей після розморожування. - C. 15-17.
- Рябоконь Н., Осьмак Т. Вплив вуглеводного складу на вміст вільної та капілярної вологи у згущених молочних консервах. - C. 19-22.
Якість
- Розовая слизь или мясо будущего?. - C. 23-24.
Сировина
- Лозова Т. Вплив нетрадиційної сировини на збереження нових вафель із жировими начинками. - C. 24-28.
- Оболкіна В., Ємельянова Н., Скрипко А. Здобне печиво з використанням борошна з пророщених зерен вівса та пшениці. - C. 28-32.
- Аветисян Ю., Коломієць Ю., Григорюк І. Створення томатів, стійких до бактеріальних хвороб, шляхом клітинної селекції. - C. 32-36.
- Тарадайко А., Зламанюк Л. Порівняння амінокислотного складу молока та кумису. - C. 36-39.
- Даниленко С. Функціональна добавка БК-П для поросят. - C. 40-42.
Конспект споживача
- Не покупайте "раненые" овощи. - C. 42-43.
| 2014 | | № 2
|
|
|
|