Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж100360/2014/1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Продовольча індустрія АПК : наук.-практ. журн..- Київ Prodovol’ča ìndustrìâ APK- Титул.
- Зміст.
АналІтичний огляд
- Котик Т. Імпорт ковбасних виробів скоротився майже на 30%. - C. 4.
Законодавчий всеобуч
- В Украине меняются правила маркировки биопродукции. - C. 5.
Науковці - переробникам
- Баль–Прилипко Л., Виннов А., Леонова Б., Гармаш А., Александров Р. Эффективность катализа образования изопептидных связей препаратами трансглутаминазы. - C. 6-10.
- Муштрук М., Сухенко Ю., Сухенко В. Відходи харчових і переробних виробництв АПК – джерело біопалива. - C. 10-14.
- Шугай М., Нікітчук І. Технічно шкідлива й умовно патогенна мікрофлора натуральних сирів. - C. 15-17.
- Виннов А. Торможение ферментативного гидролиза белковых веществ в субстратах из черноморской атерины. - C. 18-22.
- Лебская Т., Голембовская Н. Влияние органических кислот на структурно-механические показатели и РН мяса карпа. - C. 23-27.
- Даниленко С. Вплив преміксів на розвиток штамів молочнокислих та біфідобактерій. - C. 28-32.
Сировина
- Пивоваров Є., Нагорний О., Неклеса О. Закономірності формування томатних соусів залежно від складу інкапсулянта. - C. 33-37.
- Осьмак Т., Рябоконь Н. Соєвмісний білковий компонент – перспективний інгредієнт замороженого десерту. - C. 38-41.
Якість
- Як харчова промисловість підробляє продукти. - C. 42-43.
| 2014 | | № 1
|
|
|
|