Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж100360/2013/5<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Продовольча індустрія АПК : наук.-практ. журн..- Київ Prodovol’ča ìndustrìâ APK- Титул.
- Зміст.
АналІтичний огляд
- Желько Э. Реструктуризация рынка сахара — это вопрос времени. - C. 4-7.
Науковці - переробникам
- Баль-Прилипко Л. Біотехнологія делікатесних м’ясних виробів. - C. 9-13.
- Слободянюк Н., Ісраелян В. Зміна органолептичних показників м’яса африканського страуса під час зберігання. - C. 14-17.
- Маевская Т., Виннов А. Микроструктура гелей из сурими карпа. - C. 18-23.
- Сонько Н. , Панасенко Р., Штонда О. Молочнобілкові добавки до м’ясних напівфабрикатів. - C. 24-27.
- Лебская Т., Голембовская Н., Сахно В. Влияние пиковолновой обработки на созревание пресервов из пресноводных рыб. - C. 28-31.
- Маевская Т., Виннов А. Вязкость рыбного фарша при промывании разными водными системами. - C. 31-34.
Сировина
- Кирпіченкова О. Морквяний пектин подовжить зберігання здобного печива. - C. 35-37.
ЯкІсть
- Приліпко Т., Овчарук О., Гав’юк Л. Контроль показників якості йогуртів різних молокопереробних підприємств. - C. 37-39.
- Федоркіна І. Борошняні вироби, виготовлені у пароконвектоматах. - C. 40-43.
| 2013 | | № 5
|
|
|
|