Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж100360/2013/4<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Продовольча індустрія АПК : наук.-практ. журн..- Київ Prodovol’ča ìndustrìâ APK- Титул.
- Зміст.
- Григоренко С., Попова В., Фефелов А., Боровикова Н. Усовершенствованиетехнологии изготовления этилового спирта. - C. 4-7.
- Погребняк В., Федоркіна І. Використання біологічно активних добавок для обробки продуктів у пароконвектоматах. - C. 8-12.
- Калмикова Г. Зберігання сирів з ферментацією сирної маси. - C. 12-15.
- Мельничук С., Баль-Прилипко Л., Леонова Б., Назаров В. Дослідження перспективних функціональних інгредієнтів для м’ясних продуктів. - C. 16-20.
- Веретинська І., Слободянюк Н. Модельні композиції котлет із використання насіння льону. - C. 20-24.
- Сухенко В. Вплив ступеня подрібнення фаршів на кінетику висушування сирокопчених ковбас. - C. 24-28.
- Скалецька Л., Завадська О., Шульгач Р. Придатність до зберігання цибулі ріпчастої. - C. 28-33.
- Орлова Н., Нестеренко Н. Швидкозаморожені напівфабрикати із печериць коричневої раси. - C. 33-35.
- Виннов А. Интенсивность гидролиза белков черноморского шпрота ферментным препаратом протосубтилин Г3Х. - C. 36-40.
- Скалецька Л., Бобер А. Смородина – ягода цілюща. - C. 41-42.
- Шугай М. Виявлення мікроорганізмів роду Bacillus у сирах. - C. 43-45.
- Вода из бутылок убийственна. - C. 46-47.
| 2013 | | № 4
|
|
|
|