Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж100360/2013/1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Продовольча індустрія АПК : наук.-практ. журн..- Київ Prodovol’ča ìndustrìâ APK- Титул.
- Зміст.
Аналітичний огляд
- Леонова Б. Сладкий форум – для профессионалов!. - C. 4.
Науковці - переробникам
- Сухенко В., Сухенко Ю., Бойко Ю., Мануїлов В. Зносостійкість евтектичних покриттів. - C. 6-9.
- Федоркина И. Тепловая обработка мясных полуфабрикатов в различных греющих средах. - C. 10-14.
- Мінорова А., Романчук І., Крушельницька Н. Білковий концентрат із казеїнової сироватки. - C. 14-17.
- Оболкіна В. Вміст рослинних БАД у кондитерських виробах. - C. 17-19.
- Григоренко С., Попова В., Фефелов А., Боровикова Н. Качество спирта пищевого и ликероводочной продукции после магнитной обработки. - C. 20-24.
Якість
- Белінська С., Дьяков О. Якість швидкозамороженої плодоовочевої продукції. - C. 25-29.
Сировина
- Каліновська Т., Кияниця С. Зберігання помадно-кремових цукерок з вмістом виноградної пасти. - C. 32-34.
- Мельник О., Дрозд О. Щільність м’якуша яблук з післязбиральною обробкою інгібітором етиленум. - C. 35-37.
- Красуля О., Грек О. Гідроліз лактози молочної сироватки з харчовими волокнами. - C. 38-40.
- Осокіна Н., Костецька К. Стан плодових овочів під час зберігання. - C. 41-43.
| 2013 | | № 1
|
|
|
|