Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж100157/2021/15/3<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Харчова наука і технологія : наук.-вироб. журн..- Одеса Kharchova nauka i tekhnolohiya- Титул.
- Зміст.
Нутріціологія, дієтологія, проблеми харчування / Nutriciology, dietology, problems of nutrtion
- Oliіnyk P., Voronenko D., Lysiuk R., Oliіnyk A., Oliіnyk S. Geroprotective properties of polyphenolic compounds of food plants. - C. 4-14.
Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР / Biological processes, biotechnology of food products, BAS
- Kovalchuk S., Mudrak T. Selection of the fermentation technological parameters of high-concentration wort by osmophilic yeast races for obtaining bioethanol. - C. 15-22.
- Pylypenko L., Yegorova A., Volovyk Т., Konovka А., Oliinyk L. Rapid sanitary and technological control of culturing the producers of amylolytic enzymes. - C. 23-29.
Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини / Chemistry of food products and materials. New raw materials
- Blahopoluchna A., Liakhovska N. Effect of chitosan pretreatment on the quality of strawberries during cold storage. - C. 30-39.
- Dromenko O., Potapov V., Yancheva M., Оnishchenko V., Bolshakova V., Inzhyyants А. Research into thethermophysical characteristics of muscle and adipose tissues in the freezing-thawing process. - C. 40-51.
- Menchynska A., Manoli T., Tyshchenko L., Pylypchuk О., Ivaniuta А., Holembovska N., Nikolaienko M. Biological value and consumer properties of fish pastes. - C. 52-62.
- Pavlova O., Trusova M. Optimisation of conditions for deacetylation of chitin-containing raw materials. - C. 63-70.
- Papchenko V., Matveeva T., Khareba V., Khareba O. Fractionation of oil of a new line of sunflower seeds. - C. 71-79.
- Davari A., Hakimzadeh V., Mahdian E., Shahidi-Noghabi M. Synthesis and characterization of copper oxide nanoparticles using aqueous extract of iranian violaceae flower. - C. 80-85.
- Diraman H. The bouillon tables from turkey: determinaton of cis-trans fatty acid profiles by capillary gaschromatography. - C. 86-93.
- Avdieieva L., Zhukotskyi E., Dekusha H., Ivanov S. Analysis of the existing methods and specific features of drying shiitake mushrooms. - C. 94-107.
Технологія і безпека продуктів харчування / Technology and safety of food products
- Gumeniuk О., Zamai Zh., Tsybulia S., Khrebtan О., Volkova R. Study of the influence of native and germinated pumpkin and watermelon seeds on the quality of dough and bread. - C. 108-119.
- Lebska Т., Bal-Prylypko L., Kovalinska T., SakhnoV., Mikhneva E., Bondarenko Ye, Kravchenko O., Bondarenko V. Preservation of rapana meat by the irradiation technology. - C. 120-132.
- Sydorenko O., Petrova O. Qualimetry of innovative products with the addition of the shrimp Palaemon Adspersus. - C. 133-142.
- Tsykhanovska I., Yevlash V., Trishch R., Lazarieva T., Alexandrov A., Nikulina А. Functional and technological properties of the food additive Magnetofood in the production of moulded agar-based and pectin-based marmalade jelly sweets. - C. 143-154.
| 2021 | Т. 15 | Вип. 3
|
|
|
|