Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж100157/2019/13/2<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Харчова наука і технологія : наук.-вироб. журн..- Одеса Kharchova nauka i tekhnolohiya- Титул.
- Зміст.
- Iorgachova K., Sokolova N., Kotlik S. Optimization of recipe for bakery products with low-moisture content for reducing the glycemic index. - C. 4-14.
- Kaprelyants L., Yegorova A., Trufkati L., Pozhitkova L. Functional foods: prospects in Ukraine. - C. 15-23.
- Zhygunov D., Marchenkov D., Lebedenko T. Adjusting flour quality by enzymes: current state, problem analysis, future development prospects. - C. 24-33.
- Krusir G., Shpyrko T., Sagdeeva О., Zakharchuk V. The role of soil microbiocenosis in the composting of the organic component of the municipal solid waste. - C. 34-43.
- Vinnikova L., Synytsia O., Kyshenia A. The problems of meat products thermal treatment. - C. 44-57.
- Danchuk V., Trach V., Midyk S., Danchuk О., Ushkalov V., Kepple O. The fatty acids content in the liver of japanese quails after the chemical treatment of hatching eggs. - C. 58-64.
- Nikolova M., Prokopov T., Taneva D., Dimitrov N. Optimisation of organic solvent extraction of total carotenoids from bulgarian tomato processing waste. - C. 65-70.
- Polischuk G., Sharahmatova T., Breus N., Bass O., Shevchenko I. Studies of water freezing features in ice cream with starch syrup. - C. 71-77.
- Topchii O., Kotliar Ye., Honcharenko T., Petryna A., Tarasiuk O. Use of oilseed polyfunctional supplements in the manufacture of meat products. - C. 78-86.
- Tsykhanovska I., Skurikhina L., Evlash V., Pavlotska L. Influence of food additive "Magnetofood” on physical and chemical parameters, functional properties of model minced meat systems. - C. 87-96.
- Maryam Sardarodiyan, Akram Arianfar, Ali Mohamadi Sani, Sara Naji-Tabasi Investigating functional characteristics of watersoluble polysaccharide isolated from Balangu seed (Lallemantia royleana) gum. - C. 97-102.
- Deinychenko G., Lystopad Т., Kolisnychenko T. Research of the safety indicators of berry sauces with seaweed’s raw materials. - C. 103-110.
- Dulka O., Prybylskyi V., Oliynyk S., Kuts A., Kovalenko O. The improvement of the water treatment technology for the kvass production. - C. 111-117.
- Yegorov B., Batievskaya N. The development advanced granulation technology of compound feeds. - C. 118-127.
- Sakibaev K., Pylypenko L., Nikitchina T., Kasyanov G. Technology improvement and evaluation consumer properties of dry breakfast. - C. 128-135.
- Fedorova D., Diachuk L., Palamarek K. Technology and quality of food products with powders of hydrobionts. - C. 136-148.
| 2019 | Т. 13 | Вип. 2
|
|
|
|