Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж100157/2019/13/2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Харчова наука і технологія
: наук.-вироб. журн..- Одеса
Kharchova nauka i tekhnolohiya

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Iorgachova K., Sokolova N., Kotlik S. Optimization of recipe for bakery products with low-moisture content for reducing the glycemic index. - C. 4-14.
  4. Kaprelyants L., Yegorova A., Trufkati L., Pozhitkova L. Functional foods: prospects in Ukraine. - C. 15-23.
  5. Zhygunov D., Marchenkov D., Lebedenko T. Adjusting flour quality by enzymes: current state, problem analysis, future development prospects. - C. 24-33.
  6. Krusir G., Shpyrko T., Sagdeeva О., Zakharchuk V. The role of soil microbiocenosis in the composting of the organic component of the municipal solid waste. - C. 34-43.
  7. Vinnikova L., Synytsia O., Kyshenia A. The problems of meat products thermal treatment. - C. 44-57.
  8. Danchuk V., Trach V., Midyk S., Danchuk О., Ushkalov V., Kepple O. The fatty acids content in the liver of japanese quails after the chemical treatment of hatching eggs. - C. 58-64.
  9. Nikolova M., Prokopov T., Taneva D., Dimitrov N. Optimisation of organic solvent extraction of total carotenoids from bulgarian tomato processing waste. - C. 65-70.
  10. Polischuk G., Sharahmatova T., Breus N., Bass O., Shevchenko I. Studies of water freezing features in ice cream with starch syrup. - C. 71-77.
  11. Topchii O., Kotliar Ye., Honcharenko T., Petryna A., Tarasiuk O. Use of oilseed polyfunctional supplements in the manufacture of meat products. - C. 78-86.
  12. Tsykhanovska I., Skurikhina L., Evlash V., Pavlotska L. Influence of food additive "Magnetofood” on physical and chemical parameters, functional properties of model minced meat systems. - C. 87-96.
  13. Maryam Sardarodiyan, Akram Arianfar, Ali Mohamadi Sani, Sara Naji-Tabasi Investigating functional characteristics of watersoluble polysaccharide isolated from Balangu seed (Lallemantia royleana) gum. - C. 97-102.
  14. Deinychenko G., Lystopad Т., Kolisnychenko T. Research of the safety indicators of berry sauces with seaweed’s raw materials. - C. 103-110.
  15. Dulka O., Prybylskyi V., Oliynyk S., Kuts A., Kovalenko O. The improvement of the water treatment technology for the kvass production. - C. 111-117.
  16. Yegorov B., Batievskaya N. The development advanced granulation technology of compound feeds. - C. 118-127.
  17. Sakibaev K., Pylypenko L., Nikitchina T., Kasyanov G. Technology improvement and evaluation consumer properties of dry breakfast. - C. 128-135.
  18. Fedorova D., Diachuk L., Palamarek K. Technology and quality of food products with powders of hydrobionts. - C. 136-148.
2019
Т. 13
Вип. 2
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського