Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж100157/2016/10/3<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Харчова наука і технологія : наук.-вироб. журн..- Одеса Kharchova nauka i tekhnolohiya- Титул.
- Зміст.
- Kozonova J., Telegenko L., Stavnicha N. Comparison of the quality macronutrient compound of recommended daily intakes and the second type diabetes patients’ diet. - C. 3-7.
- Petrosyants A. Biotechnology of obtaining hydrolytic enzymatic agent with α-D-galactosidase activity. - C. 8-12.
- Сичевський М. П., Лизова В. Ю., Войцехівська Л. І., Данілова К. О. Бактеріальні препарати у технології суцільном’язових сирокопчених продуктів з яловичини. - C. 13-17.
- Cherno N., Kapustyan A. Immunological properties of the bacterial origin compounds. - C. 18-27.
- Бельтюкова С. В., Малинка Е. В., Ливенцова Е. О. Определение метилпарабена в косметических средствах с использованием люминесцентного сенсора Тb(ІІІ) - 2,2'-дипиридил. - C. 28-34.
- Глушков О. А. Влияние природных полисахаридов на качественные показатели замороженных полуфабрикатов при хранении. - C. 35-38.
- Косів Р. Б., Паляниця Л. Я., Березовська Н. І., Харандюк Т. В. Інтенсифікація зброджування високогустинного пивного сусла за участю вітамінів. - C. 39-44.
- Полумбрик М. О., Котляр Є. О., Омельченко Х. В., Полумбрик М. М., Пасічний В. М. Використання комплексу β-циклодектрину з йодом при виробництві варених ковбасних виробів. - C. 45-49.
- Українець А. І., Пасічний В. М., Желуденко Ю. В., Полумбрик М. М. Вплив білоквмісних композицій на основі колагену на якість ковбасніх виробів. - C. 50-55.
- Shutyuk V., Vasilenko S., Bessarab А., Benderska O. The research of the amount of heavy metals and nitroso compounds in concentrated tomato products. - C. 56-60.
- Эланидзе Л. Д., Бежуашвили М. Г. Некоторые химические компоненты сосны. - C. 61-65.
- Головко М. П., Головко Т. М., Крикуненко Л. О. Щодо екологічної безпечності рибних ресурсів Kременчуцького водосховища. - C. 66-75.
- Дробот В. І., Іжевська О. П., Бондаренко Ю. В. Шрот насіння льону в технології хлібобулочних виробів. - C. 76-81.
- Кепін М. І., Кирилов В. Х. Теоретичне обґрунтування процесу переробки плодів кісточкових культур. - C. 82-86.
| 2016 | Т. 10 | Вип. 3
|
|
|
|