Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж100157/2015/9/4<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Харчова наука і технологія : наук.-вироб. журн..- Одеса Kharchova nauka i tekhnolohiya- Титул.
- Зміст.
- Д’яконова А. К., Степанова В. С. Перспективні напрямки розвитку і розширення асортименту соусної продукції на емульсійній основі. - C. 3-8.
- Козонова Ю. О. Нутрієнтний дисбаланс раціону як основний фактор у розвитку метаболічного синдрому. - C. 9-15.
- Ткаченко Н. А., Назаренко Ю. В., Окуневська С. О. Раціональне співвідношення культур лактобактерій у біотехнології кисломолочних продуктів для людей з серцево-судинними захворюваннями. - C. 16-22.
- Черно Н. К., Науменко К. І. Питання щодо супрамолекулярної структури β-глюкану дріжджів Saccharomyces cerevisiae. - C. 23-29.
- Гураль Л. С. Комплексоутворення антоціанів червоних сортів винограду з біополімером гуміарабіком. - C. 30-36.
- Кравченко М. Ф., Романенко Р. П., Романовська О. Л. Структурно-механічні властивості випечених бісквітних напівфабрикатів з додаванням борошна "Здоров’я" та порошку керобу. - C. 37-43.
- Лівенцова О. О. Парабени: властивості, використання, методи визначення. - C. 44-50.
- Жигунов Д. О. Хлібопекарські показники якості потоків муки при сортовому помелі пшениці. - C. 51-56.
- Лекіашвілі Е. І., Чічуа Д., Іукурідзе Е. Ж., Ткаченко О. Б. Аналіз досвіду Грузії в організації та виділенні мікрозон для виробництва вин контрольованих найменувань за походженням. - C. 57-61.
- Сичов М. І. Питання якості, натуральності і токсикології молочних продуктів. - C. 62-67.
- Telezhenko L., Dzyuba N., Kashkano M. Instant porridge composition of the functional purpose: technological aspects. - C. 68-73.
- Ткаченко Н. А., Маковська Т. В. Технологія низькокалорійного майонезу, збагаченого комплексом синбіотиків, періодичним способом. - C. 74-81.
| 2015 | Т. 9 | Вип. 4
|
|
|
|