Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж100157/2015/2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Харчова наука і технологія
: наук.-вироб. журн..- Одеса
Kharchova nauka i tekhnolohiya

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Kozonova J. Legislative base comparative analysis of the food additives use in Ukraine and the European union. - C. 3-7.
  4. Крижак Л. М. Обґрунтування складу заквашувальної композиції для виробництва йогурту функціонального призначення. - C. 7-14.
  5. Шлапак Г. В. Встановлення термінів зберігання добавок антианемічної дії. - C. 14-18 .
  6. Капустян А. І., Черно Н. К. Перспективи використання біологічно активних бактеріальних гідролізатів для нутрітивної підтримки населення з розладами імунної системи. - C. 18-25 .
  7. Лебеденко Т. Є., Кожевнікова В. О., Соколова Н. Ю. Удосконалення процесу активації дріжджів шляхом використання фітодобавок. - C. 25-34.
  8. Скрипніченко Д. М. Визначення протеолітичної активності заквашувальних композицій для виробництва м’яких пробіотичних сирів. - C. 34-38.
  9. Ткаченко Н. А., Українцева Ю. С. Розробка режиму ферментації білкової маси у технології білкових паст для дитячого харчування. - C. 38-47.
  10. Віннікова Л. Г., Пронькіна К. В. Вплив електроактивованої води на властивості свинини з пороком автолізу. - C. 48-51.
  11. Дідух Г. В. Отримання мікропартикуляту з концентрату білків молочної сироватки. - C. 52-56.
  12. Древова С. С., Гураль Л. С., Ткаченко Д. П. Оптимальні методи оцінки білкових помутнінь ігристих вин. - C. 56-63.
  13. Іукурідзе Е. Ж., Ткаченко О. Б., Лозовська Т. С. Результати дослідження ароматичного профілю виноматеріалів з винограду сорту Тельті Курук. - C. 63-68.
  14. Прісс О. П., Жукова В. Ф. Збереженість томатів і перцю за обробки екстрактами кореня хрону. - C. 68-74.
  15. Прісс О. П., Кулик А. С. Динаміка зміни маси зелені петрушки під час зберігання. - C. 74-79.
  16. Сердюк М. Є., Байбєрова С. С. Окисний стрес і антиоксидантна система захисту плодів яблуні. - C. 79-85.
  17. Сильчук Т. А., Назар М. І., Карпенко Т. С., Доценко В. Ф., Цирульнікова В. В. Структурно-механічні властивості житньо-пшеничного тіста з клітковиною гороху. - C. 86-89.
  18. Білик О. А., Халікова Е. Ф., Грегірчак Н. М., Маринін А. І. Перспективи використання комплексного хлібопекарського поліпшувача "Свіжість К+" у технології хлібобулочних виробів. - C. 90-97.
  19. Бортнічук О. В., Гавриш А. В., Немирич О. В., Доценко В. Ф. Інноваційні підходи в технології хлібобулочних виробів з сухою молочною сироваткою. - C. 97-192.
  20. Соц С. М., Кустов І. А. Особливості технологічних властивостей і хімічного складу голозерного вівса сорту "Саломон". - C. 103-108.
  21. Федорова Д. В. Технологія напівфабрикату з цедри цитрусових та десертних страв на його основі. - C. 108-113.
  22. Акуліч О. В., Лустенков. В. М., Акуліч В. М. Розробка вихрового класифікатора і дослідження його фракційної роздільної здатності. - C. 113-118.
  23. Білонога Ю. Л., Максисько О. Р. Інтенсифікація теплообмінних процесів шляхом використання поверхнево-активних речовин. - C. 118-123.
2015
Вип. 2 (31)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського