Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж100157/2014/3<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Харчова наука і технологія : наук.-вироб. журн..- Одеса Kharchova nauka i tekhnolohiya- Титул.
- Зміст.
Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування
- Д’яконова А. К., Нестеренко. В. В. Сучасний стан і пер-спективи розвитку виробництва харчових продуктів геродієтичного призначення. - C. 3-8 .
- Пересічний М. І., Пересічна С. М. Розроблення харчових раціонів функціонального призначення для студентів. - C. 9-14 .
- Притульська Н. В., Кучинська А. М. Споживчі переваги продуктів нутрітивної підтримки людей з опіковими травмами. - C. 14-19 .
Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР
- Воловик Т. М., Капрельянц Л. В. Оптимізація параметрів процесу інкапсулювання пробіотичних культур. - C. 19-22.
- Кишенько І. В., Топчій О. А., Крижова Ю. П., Рибачук О. І. Стартові культури для ферментації сирокопчених ковбас. - C. 23-26.
Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини
- Білько М. В., Гречко Н. Я. Дослідження впливу іонів заліза на якість рожевих столових матеріалів. - C. 26-29.
- Коваленко О. О., Коваленко І. В., Василів О. Б. Опріснення природної мінеральної води в технології виробництва спортивних напоїв. - C. 29-36.
- Олійник С. І., Прибильський В. Л., Куц А. М., Ковальчук В. П, Коваленко О. О. Активне вугілля у водопідготуванні для виготовлення напоїв. - C. 36-42 .
- Прісс О. П. Формування біологічно активних речовин в плодах томатів під впливом абіотичних факторів. - C. 43-46 .
- Прибильський В. Л., Мельник І. В., Омельчук С. В. Використання нетрадиційної рослинної сировини в технологіях ферментованих напоїв. - C. 47-51.
- Ткаченко О. Б., Гураль Л. С., Древова С. С. Вплив нітроген-вітамінних добавок на процес спиртового бродіння. - C. 52-57.
Технологія і безпека продуктів харчування
- Дьяков О. В., Белінська С. О. Безпечність швидкозаморожених соків із м’якоттю. - C. 58-61 .
- Калмикова І. С., Ковальова І. А., Герус Л. В., Федоренко М. Г. Технологічна оцінка винограду сорту Шкода та вибір напрямку його використання. - C. 62-67.
- Осіпова Л. А. Обгрунтування та розробка технології лікерів із виноградних вичавок. - C. 68-72.
- Солецька А. Д. Оптимізація режимів термічного оброблення варених ковбас. - C. 73-76 .
- Ткаченко Н. А., Авершина А. С. Удосконалення технології напою кисломолочного для дитячого харчування "Біолакт". - C. 77-84.
Процеси, обладнання, автоматизація, управління і економіка
- Терзіев С. Г., Ружицька Н. В., Макієвська Т. Л., Бурдо О. Г. Використання мікрохвильових технологій у процесах комплексної переробки шламу кави. - C. 85-88 .
- Романов М. С., Кишенько В. Д., Ладанюк А. П. Оптимізація процесу пивоваріння з використанням сценарного підходу в умовах ситуаційної невизначеності. - C. 89-96 .
- Abstract and references.
| 2014 | | Вип. 3 (28)
|
|
|
|