Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж100157/2013/2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Харчова наука і технологія
: наук.-вироб. журн..- Одеса
Kharchova nauka i tekhnolohiya

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування

  4. Дідух Н. А. Морозиво діабетичного призначення. - C. 3-8.
  5. Винникова Л. Г., Прокопенко И. А. Исследование влияния высокого давления на мясо птицы. - C. 8-11.
  6. Галух Б. І., Шарахматова Т. Є. Дослідження біологічної цінності бринзи "Прикарпатська", виготовленої з молока різних видів тварин. - C. 11-14.
  7. Селиванская И. А. Производство продуктов функционального питания: факты и перспективы. - C. 14-17.
  8. Kozonova J. New generation energy beverages. - C. 17-20.
  9. Магзумова Н. В., Малиновская Е. Е., Келешян М. В. Изучение возможности применения горохового белка при производстве колбас вареной ассортиментной группы. - C. 20-22.
  10. Лызова В. Ю. Антиокислительные свойства композиционной добавки "Компакт-БП" при хранении ферментированных колбас. - C. 22-26.
  11. Лисицын А. Б., Чернуха И. М., Федулова Л. В., Макаренко А. Н. Лечебно-профилактический эффект мяса свиней, перенесших острое нарушение мозгового кровоснабжения. Часть 2. - C. 26-32.
  12. Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР

  13. Дідух Н. А., Романченко С. В. Обґрунтування параметрів зберігання напою кисломолочного для дитячого харчування збагаченого лактулозою, кукурудзяною олією, вітаміном С та препа-ратом заліза. - C. 32-37.
  14. Азарова Н. Г., Денисюк Н. А., Агунова Л. В., Мирон В. М. Увеличение сроков хранения эмульгированных мясных изделий из мяса птицы. - C. 37-39.
  15. Літвінова І. О. Дослідження впливу комплексної добавки "мальтовин" на функціональні властивості м’ясних модельних систем. - C. 39-42.
  16. Боднарчук О. В. Вплив закваски на якісні показники кисловершкового масла. - C. 42-45.
  17. Эланидзе Л. Д., Бежуашвили М. Г., Окруашвили Д. Ш. Фенольные источники биологически активной пищевой добавки "GEORGIAN VITAE RIMAS XXI". - C. 46-48.
  18. Рябоконь Н. В., Кочубей-Литвиненко О. В., Осьмак Т. Г. Біологічна цінність згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними сиропами. - C. 48-51.
  19. Гойко І. Ю. Антиоксидантні властивості кисломолочних напоїв збагачених рослинною сировиною. - C. 52-55.
  20. Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини

  21. Дідух Н. А., Лисогор Т. А., Кручек О. А., Могилянська Н. О. Використання екстрактів очитку пурпурного у виробництві кисломолочних напоїв. - C. 55-58.
  22. Cавинок О. Н., Михайлов А. С. Изучение свойств свинины NOR и PSE в ходе созревания. - C. 59-62.
  23. Косой В. Д., Азарова Н. Г., Агунова Л. В. Рациональное содержание жира в тонкоизмельченном мясном и колбасном фарше. - C. 63-64.
  24. Солецкая А. Д. Перспективы применения лизоцима при производстве мясных продуктов. - C. 64-67.
  25. Кузнєцова І. О., Янченко К. А. Визначення мікроелементного складу дитячих молочних сумішей. - C. 67-69.
  26. Колесниченко С. Л., Черкасова Т. В. Структурная организация воды. - C. 69-71.
  27. Янченко К. А., Пауліна Я. Б. Застосування паперової хроматографії для аналізу продуктів ферментативного гідролізу фруктозанів. - C. 71-73.
  28. Крижська Т. А., Усатенко Н. Ф., Даниленко С. Г. Обґрунтування використання нетрадиційної сировини для виготовлення сиров’яленого суцільном’язового продукту. - C. 73-76.
  29. Кишенько І. І. Перспективи використання білкового стабілізатору з колагенвмісної сировини в складі шинкових виробів. - C. 76-80.
  30. Технологія і безпека продуктів харчування

  31. Дідух Н. А., Станкевич Г. М., Авершина А. С. Оптимізація параметрів гомогенізації збагачених вершків у виробництві напою кисломолочного для дитячого харчування "Біолакт". - C. 80-84.
  32. Маноли Т. А., Памбук С. А. Исследование влияния умеренных температур и продолжительности обработки на изменения консистенции гидробионтов. - C. 85-87.
  33. Povarova N. Pre-slaughter factors which influence the livestock meat quality. - C. 88-90.
  34. Sergeeva A. E., Fedosov S. N. Design of a mask for improving thickness uniformity of vacuum coatings on large moving substrates. - C. 90-92.
  35. Бондаренко Н. В. Исследование режимов тепловой обработки вареных колбас в современных термокамерах. - C. 92-94.
  36. Патюков С. Д., Маркидова О. Е. Применение семян и масла льна для коррекции технологических свойств мясного сырья с дефектами автолиза. Часть I. Дефект DFD. - C. 94-99.
  37. Петушенко С. Н. Экспериментальные исследования режимов низкотемпературной обработки мелкосеменных культур. - C. 99-104.
  38. Процеси, обладнання, автоматизація, управління і економіка

  39. Егоров В. Б. Анализ развития теоретических основ оценки стабильности функционирования технологических систем. - C. 104-108.
  40. Fedosov S. N., Sergeeva A. E. Substrate temperature during high-rate deposition of thin films and vacuum coatings. - C. 109-112.
  41. Акулич А. В., Гостинщикова Л. А. Исследование кинетики процесса сушки ягодного сырья при различных способах энергоподвода. - C. 112-115.
  42. Касьянов Г. И., Кочерга А. В., Рохмань С. В. Энергоаудит предприятий, перерабатывающих сырье животного происхождения. - C. 115-117.
  43. Степанищев М. І. Дослідження процесу визрівання сиру Печерський. - C. 117-119.
2013
Вип. 2 (23)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського